Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, hogy ha egy lány teljesen barna, viszont a mellei fehérek a melltartó nyoma miatt?
Figyelt kérdés
Nehéz lenne ott leszoliztatni?2013. szept. 30. 12:05
1/19 anonim válasza:
Viccelsz? Ki van jelölve a célterület:)
2/19 anonim válasza:
Nem zavar, ez szexi. Nagyobb a bajod ne legyen kisfiú!
3/19 anonim válasza:
én ezért nem napozok mert utálom,ha a cicim és a puncim fehér.Nem nehéz de eltart egy ideig ha nap miatt vagy barna akkor várd meg még kifehéredsz valamennyire és akkor kezdj szolizni
4/19 anonim válasza:
És aki nem jár szolizni, az is menjen a melleit lebarnítani a te kedvedért??
5/19 anonim válasza:
legalább tudom, hogy van olyan területe, ami nem "sötét" XD
6/19 anonim válasza:
Párom kifejezetten így szereti...
Nem fogom sem nudizni, sem szoliba járni, hogy barna legyek mindenütt.
7/19 anonim válasza:
Gondolom a lányokat meg a kis farkad zavarja...
8/19 anonim válasza:
4-es nagyon okosnak hiszed magad, a kérdező valószínűleg szolizni akar ezért mondtam neki akit nem érdekel nem megy.
9/19 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak, ha minden csík meglátszik rajtam? Nem járhatok egész nyáron meztelenül... pl papucs, rövidgatya még most is látszódnak, a bikini csíkjáról nem is beszélve...
viszont nem fogok senki kedvéért szolizni, így is elégmagas nehezen kopok ki télen...
(pedig fehér vagyok)
Valaki vagy elfogad így, vagy nem.
10/19 anonim válasza:
9: mit csinálj? feküdj ide mellém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!