Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, hogy ha egy lány teljesen barna, viszont a mellei fehérek a melltartó nyoma miatt?
Figyelt kérdés
Nehéz lenne ott leszoliztatni?2013. szept. 30. 12:05
12/19 anonim válasza:
simán meg lehet oldani hogy ne legyen fehér, én álló szoliban szolizok meztelenül és nyáron is ha tehetem olyan helyre megyek ahol lehet meztelenül lenni vagy legalább monokinizni.. szóval ahol nincsenek emberek.. ha nincs olyan akkor hátsókert:D
13/19 anonim válasza:
Pasi vagyok, engem kimondottan izgat, hogy vannak fehér területek a szépen barnára sült barátnőmön! Nagyon szexi!
És így félhomályban sem tévedek el. :)
14/19 anonim válasza:
Legalább körbe lehet puszilgatni a melltartó formáját!:D
15/19 anonim válasza:
Nem. Barnító krém oszt jó van.
16/19 anonim válasza:
Kedves #10!
Sajnálom, de megelöztek... :/
puszi, #9 ;)
17/19 anonim válasza:
én egyet értek veled kérdezö.sztem igénytelenség,vki vagy napozzon/szolizzon rendesen,vagy sehogy
18/19 anonim válasza:
mit jelent, a "rendes napozás"?
szerintem ha nyáron lemész a Balatonhoz, akkor pont meg fog látszani a bikini nyoma.
19/19 anonim válasza:
hát sajnálom ha a többségnek bejön a fehér cici,én bedepiznék ha nem lennék folyamatosan egyenletes barna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!