Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan lányok, akiet zavar ha egy fiú udvarias, papucsnak tartják vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
Most komolyan? Elég sok kérdésben volt már erről szó, hogy ezért halnak ki a gentleman-ek, de én lány létemre nem tudom elképzelni hogy ez valakinek ne tetsszen. Udvariasság alatt nem az alapvető dolgokat értem hanem valami "pluszt", amire felfigyel az ember, szerintem ez nagyon nagyon sokat dob egy férfin. Ugye még nem haltak ki az úriemberek? :)
2013. okt. 7. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a válaszom: csak olyanok vannak ma akiket zavar a gentleman-ség, nem frusztráció vagy nagyképűség de ezek a tények.
2013. okt. 9. 09:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Az udvarias es a papucs nagyon nem ugyanaz. Papucs az, akinek nincs sajat akarata, mindig azt csinalja amit a no akar.

Egy hatarozott, sot, makacs ember is lehet udvarias, lehet nyugodtan, tisztelve a masikat, udvariasan es kedvesen is a szemebe mondani hogy marpedig ez nem igy lesz es ha nem tetszik fel is ut le is ut.

2013. okt. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!