Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randijáték! A képen szereplő lányok közül melyiket vinnéd el randira?
Bocs, hogy hosszú, de el kell olvasnod ha meg akarod érteni.
A következő egy pszichológiai játék. Hat random lány arcképe van összevágva. Teljesen átlagos lányok. Valakinek szépek, valakinek csúnyák.
(Mindegyik egy-egy típust képvisel. A pláza cica, Kelemen Anna típusokat direkt kihagytam.)
Tehát a feladat:
Melyik nő arcvonásai a legmegnyerőbbek a számodra? Mit sugallnak a képbeállítások? (Mindegyik lányhoz tartozik egy alapvető női tulajdonság.) Gondold át, ne csak rá vágd mert akkor nem fog működni. Az legyen az első helyen, amelyikhez a legjobban vonzódsz! Utána rangsorolhatod a többit, hogy teljes legyen a kép.
Ha összegyűlik pár válasz, megmondom hogy melyik az a tulajdonság, amit a tudatalattid a legjobban idealizál egy nőben.
(Ez csak elmélet, a könyv szerint működőképes de még sosem próbáltam ezelőtt!)
23L
ja és pszihomókusnak készülök, innen ez a cucc! :D
Ja, és ha megint ilyent csinálsz, légyszi tegyél be egy szemüveges lányt is a kedvemért.
Mert ahhoz a tudatalattim az intelligenciát kapcsolja, és az az ideálom.
Kössz!
#13 vagyok
kicsit igyekezhetnél mert hajnal 2re mennem kell dolgozni a gyárba és aludni is akarok egy kicsit :D
Tulajdonképpen egyiket sem, de ha sorrend lenne, akkor:
6,5,4,2,3,1
2. fogott meg a legjobban.. olyan merengő, gondolkodó tekintet, profilból szép arccal.
Második jelöltem az 5. lenne, a "gyere, és dugj meg azonnal" tekintetével.
A többiek nem tetszenek egyáltalán
1. Gyerekes
2. Introvertált, problémás
3. Hideg, üzletasszony
4. Szexi
5. Féltékeny
6. Aranyos húsz éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!