Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randijáték! A képen szereplő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randijáték! A képen szereplő lányok közül melyiket vinnéd el randira?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy hosszú, de el kell olvasnod ha meg akarod érteni.

A következő egy pszichológiai játék. Hat random lány arcképe van összevágva. Teljesen átlagos lányok. Valakinek szépek, valakinek csúnyák.

(Mindegyik egy-egy típust képvisel. A pláza cica, Kelemen Anna típusokat direkt kihagytam.)

Tehát a feladat:

Melyik nő arcvonásai a legmegnyerőbbek a számodra? Mit sugallnak a képbeállítások? (Mindegyik lányhoz tartozik egy alapvető női tulajdonság.) Gondold át, ne csak rá vágd mert akkor nem fog működni. Az legyen az első helyen, amelyikhez a legjobban vonzódsz! Utána rangsorolhatod a többit, hogy teljes legyen a kép.

Ha összegyűlik pár válasz, megmondom hogy melyik az a tulajdonság, amit a tudatalattid a legjobban idealizál egy nőben.

(Ez csak elmélet, a könyv szerint működőképes de még sosem próbáltam ezelőtt!)

23L

ja és pszihomókusnak készülök, innen ez a cucc! :D

2013. okt. 7. 22:36
 41/95 anonim ***** válasza:

Ha majd pszichomókus lettél,keress meg beszélgetni.

Eltéped a diplomád.

2013. okt. 7. 22:54
 42/95 anonim ***** válasza:

Direkt ilyenek a képek ugye? Direkt nem lett egyik sem valami túl előnyös/jól sikerült.A legtöbben kapásból a 2-re szavaznak mert az néz ki a legjobban a kép alapján. Az 1-es kicsit hülyén néz ki ezzel a mosollyal,a 2-es értelmesnek tűnik,a 3-as depressziósnak,a 4-es kicsit olyan mintha drogozna,az 5 -nél egyszerűen csak rossz a kép,a 6-nál meg mintha fintorogna.

A képek itt manipulálják az embert elég szépen,az első benyomás dönt itt szerintem.

43/95 anonim ***** válasza:

#15-ös vagyok

Légyszi gyorsan, mert sztem nem csak én vagyok rá kíváncsi... ;D

Tudom senkit nem érdekel, de már késő van és feküdni kéne... h holnao legyen belőlem vmi... ;DDD

44/95 anonim ***** válasza:
Linkeld már be azt a rohadt eredményt, oszt ne szórakozz.
2013. okt. 7. 22:58
 45/95 anonim ***** válasza:
igazából csak a türelmünket teszteli
2013. okt. 7. 22:59
 46/95 anonim ***** válasza:
lehet ez egy teszt és arre kíváncsi mennyire követeljük a válaszokat közbe meg ő képe is közte volt... a ravasz kis 23 éves leányzó:D
 47/95 anonim ***** válasza:

31.vagyok,a néhányukat kihagytam.:D

1.Jó kedvű csaj lehet,de nem jön be

3.Túl elvont,uncsi társaság,nem.

4.és 5. ahogy irtam:szexre oké,5.talán előrébb van a ranglistán.

6.Aranyos,de nekem nem jon be.

48/95 anonim ***** válasza:

Egyik sem jön be... láthatóan nem tudod mi a szép :D

De ha nagyon választani kéne, akkor a 2-est választanám... valószínűleg a túlzott fényerő és a takarás miatt. A többi rémes.

2013. okt. 7. 23:02
 49/95 anonim ***** válasza:
nem mondta, hogy szépek lesznek :D
2013. okt. 7. 23:03
 50/95 anonim ***** válasza:
Faxom se várja má',léptem aludni.
2013. okt. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!