Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randijáték! A képen szereplő lányok közül melyiket vinnéd el randira?
Bocs, hogy hosszú, de el kell olvasnod ha meg akarod érteni.
A következő egy pszichológiai játék. Hat random lány arcképe van összevágva. Teljesen átlagos lányok. Valakinek szépek, valakinek csúnyák.
(Mindegyik egy-egy típust képvisel. A pláza cica, Kelemen Anna típusokat direkt kihagytam.)
Tehát a feladat:
Melyik nő arcvonásai a legmegnyerőbbek a számodra? Mit sugallnak a képbeállítások? (Mindegyik lányhoz tartozik egy alapvető női tulajdonság.) Gondold át, ne csak rá vágd mert akkor nem fog működni. Az legyen az első helyen, amelyikhez a legjobban vonzódsz! Utána rangsorolhatod a többit, hogy teljes legyen a kép.
Ha összegyűlik pár válasz, megmondom hogy melyik az a tulajdonság, amit a tudatalattid a legjobban idealizál egy nőben.
(Ez csak elmélet, a könyv szerint működőképes de még sosem próbáltam ezelőtt!)
23L
ja és pszihomókusnak készülök, innen ez a cucc! :D
Ha majd pszichomókus lettél,keress meg beszélgetni.
Eltéped a diplomád.
Direkt ilyenek a képek ugye? Direkt nem lett egyik sem valami túl előnyös/jól sikerült.A legtöbben kapásból a 2-re szavaznak mert az néz ki a legjobban a kép alapján. Az 1-es kicsit hülyén néz ki ezzel a mosollyal,a 2-es értelmesnek tűnik,a 3-as depressziósnak,a 4-es kicsit olyan mintha drogozna,az 5 -nél egyszerűen csak rossz a kép,a 6-nál meg mintha fintorogna.
A képek itt manipulálják az embert elég szépen,az első benyomás dönt itt szerintem.
#15-ös vagyok
Légyszi gyorsan, mert sztem nem csak én vagyok rá kíváncsi... ;D
Tudom senkit nem érdekel, de már késő van és feküdni kéne... h holnao legyen belőlem vmi... ;DDD
31.vagyok,a néhányukat kihagytam.:D
1.Jó kedvű csaj lehet,de nem jön be
3.Túl elvont,uncsi társaság,nem.
4.és 5. ahogy irtam:szexre oké,5.talán előrébb van a ranglistán.
6.Aranyos,de nekem nem jon be.
Egyik sem jön be... láthatóan nem tudod mi a szép :D
De ha nagyon választani kéne, akkor a 2-est választanám... valószínűleg a túlzott fényerő és a takarás miatt. A többi rémes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!