Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randijáték! A képen szereplő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randijáték! A képen szereplő lányok közül melyiket vinnéd el randira?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy hosszú, de el kell olvasnod ha meg akarod érteni.

A következő egy pszichológiai játék. Hat random lány arcképe van összevágva. Teljesen átlagos lányok. Valakinek szépek, valakinek csúnyák.

(Mindegyik egy-egy típust képvisel. A pláza cica, Kelemen Anna típusokat direkt kihagytam.)

Tehát a feladat:

Melyik nő arcvonásai a legmegnyerőbbek a számodra? Mit sugallnak a képbeállítások? (Mindegyik lányhoz tartozik egy alapvető női tulajdonság.) Gondold át, ne csak rá vágd mert akkor nem fog működni. Az legyen az első helyen, amelyikhez a legjobban vonzódsz! Utána rangsorolhatod a többit, hogy teljes legyen a kép.

Ha összegyűlik pár válasz, megmondom hogy melyik az a tulajdonság, amit a tudatalattid a legjobban idealizál egy nőben.

(Ez csak elmélet, a könyv szerint működőképes de még sosem próbáltam ezelőtt!)

23L

ja és pszihomókusnak készülök, innen ez a cucc! :D

2013. okt. 7. 22:36
 31/95 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik igazán,ha választani kéne akkor a 4.és 5. azért mert nagyobb a szexuális kisugárzásuk.A 2. pedig a legszimpatikusabb,talán a fények közrejátszanak,visszafogottnak tűnik.Valóságban egyik sem.Sorrend:2,3,4,6,1,3.
2013. okt. 7. 22:47
 32/95 anonim ***** válasza:

#15-ös vagyok

#13, #28 remélem h nem mert akkor szívás van és kamu kérdés...

33/95 anonim ***** válasza:
én a 2esre tippelnék h ő csak ahhoz idős. Tehát ha közte van a kérdező akkor ő az 1 v 3. DE am én is arra tippelek h köztük van
 34/95 NyolcOne9 ***** válasza:
Talán a 2-es, de neki meg az arca nem látszik normálisan.
2013. okt. 7. 22:50
 35/95 anonim ***** válasza:
Valóságban egyiket sem, mert 1) túl fiatalok, 2) nem igazán tetszenek, de ha a korosztályukhoz tartoznék és mindenképpen választani kellene, akkor talán a 6-ost, mert aranyosnak, kedvesnek, vidámnak tűnik.
 36/95 anonim ***** válasza:

Nekem se jön be egyik sem, de azért játszani akarok, szóval:

Mind ronda, de a 2-es képen levő csajból látszik a legkevesebb és még túl is exponált a kép, vagyis ő még szép is lehet. A 4-esben is lehet fantázia 2 whiskey után...

Így a sorrend 2,4, [hosszú szünet] 6,3,5,1.

Pedig bejönnek a mosolygós lányok, viszont a 6-os képen levő nem tetszik.

Amúgy én ezt a tesztet pszichiátriai betegségekre ismerem, és ott betegek képei közül kell választani, de abszolút nem megbízható. Kíváncsi vagyok, itt melyik képhez milyen tulajdonság tartozik :)

37/95 anonim ***** válasza:
2. vagy 3.
2013. okt. 7. 22:51
 38/95 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernék egy agyturkászt. Beszélgettem már párral (na nem orvos-páciens felállásban :D ) Érdekel a téma. Megpróbálnám kielemezni ahogy ő folyton ki akar elemezni engem :D
2013. okt. 7. 22:52
 39/95 A kérdező kommentje:

Ej, a bizalmatlanok!

Hiába bizonygatnám, hogy semmi közöm a fenti képekhez, úgysem hinnétek el, tehát nem teszem. Majd meglátjátok, ha kiteszem a válaszokat. :) Már gépelem.

40/95 anonim ***** válasza:

A fentiek közül egyedül egy nő érdekel annyira, hogy randira hívnám.

Te, mivel pszichológusnak készülsz és ez érdekes.

A képen szereplő lányok vagy tetszenek, vagy nem, szóval véleményt csak a megdugnám faktor alapján tudok mondani.

1. Ált nem jönnek be a kerek arcúak, ő sem

2. Kis dacos, jöhet

3. Idősebnek néz ki a koránál, kössz, kihagynám

4. Picit mű, de egy esélyt mindenképpen megérdemel

5. Szeplős és vörös, idevele

6. Aranyos, de inkább egy fehérebb bőrűt választanék.

A nyerő a kettes. Te melyik vagy?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!