Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Randijáték! A képen szereplő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randijáték! A képen szereplő lányok közül melyiket vinnéd el randira?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy hosszú, de el kell olvasnod ha meg akarod érteni.

A következő egy pszichológiai játék. Hat random lány arcképe van összevágva. Teljesen átlagos lányok. Valakinek szépek, valakinek csúnyák.

(Mindegyik egy-egy típust képvisel. A pláza cica, Kelemen Anna típusokat direkt kihagytam.)

Tehát a feladat:

Melyik nő arcvonásai a legmegnyerőbbek a számodra? Mit sugallnak a képbeállítások? (Mindegyik lányhoz tartozik egy alapvető női tulajdonság.) Gondold át, ne csak rá vágd mert akkor nem fog működni. Az legyen az első helyen, amelyikhez a legjobban vonzódsz! Utána rangsorolhatod a többit, hogy teljes legyen a kép.

Ha összegyűlik pár válasz, megmondom hogy melyik az a tulajdonság, amit a tudatalattid a legjobban idealizál egy nőben.

(Ez csak elmélet, a könyv szerint működőképes de még sosem próbáltam ezelőtt!)

23L

ja és pszihomókusnak készülök, innen ez a cucc! :D

2013. okt. 7. 22:36
 21/95 anonim ***** válasza:

4.

5.

2.

1.

3.

6.

Remélem elég választ kapsz majd, hogy működjön a dolog és várom a válaszodat! :)

2013. okt. 7. 22:43
 22/95 anonim ***** válasza:
Na nemjött még össze elég válasz?:D
 23/95 A. Bundy ***** válasza:
sajnálom ez lehetetlen ha komolyan akarom venni akkor azt kell hogy mondjam egyiketse vinném
 24/95 anonim ***** válasza:
óvakodjon mindenki a pszichológusoktól :D De szerintem elmondhatot az eredményt már
2013. okt. 7. 22:44
 25/95 A kérdező kommentje:

Még várom a válaszokat.

Látom egy páran már spekulálni próbáltok. Ez tök jó!

2013. okt. 7. 22:44
 26/95 anonim ***** válasza:

#15-ös vagyok

Ez a nap legértelmesebb kérdése!

Mikor írod ki a választ/megfejtést/jelentéseket?

2013. okt. 7. 22:45
 27/95 anonim ***** válasza:
Igazából egyik sem tetszik,de ha nagyon tele volna a tár akkor a négyes.
 28/95 anonim ***** válasza:

#13 vagyok

fogadjunk hogy az egyik csaj maga a kérdés feltevője :D

29/95 anonim ***** válasza:
nagyon jó kedves kérdező de én már nagyon várom az eredményt
2013. okt. 7. 22:46
 30/95 A kérdező kommentje:
Begépelem a választ, amíg várok a válaszokra. Addig hátha jönnek még kommentek, ha már küszködök vele... :)
2013. okt. 7. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!