Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Napok óta csak azt veszem észre különböző jelekből hogy bejövök a csajnak pl:mindennap rámír msn-en ez csak egy a sok közül a mai napon ilyet írt:még véle éltem minden óra csoda volt minden perc egy drága emlék nem feledem el vigasztaltam őt hogyha szívén bánat ült örömét vele éltem át csak ő és én kisvirágok rejtekén övé voltam ő enyém ó kéz a kézben jártunk egy bűvös nyáron át bármíj búsan ébredt hogyha látott felvidult így éltünk ő és én ........................... most én ezt nem értem hogy mit akart ezzel ugyanis ez majdnem mindennapos hogy ilyeneket ír nekem és amikor megkérdezem tőle hogy ez most akkor mit jelent akkor meg valamit kitalál vagy nem tudom aki tud az segítsen2009. nov. 8. 21:06
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok :D megért helyett megér :D
4/4 anonim válasza:
msn-en bevadászni? Ejj, de ismerős tulajdonság :PP Főleg éretlen 'furi' lányokra jellemző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!