Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyűgözzek le egy 28 éves pasit?
Nagyon tetszik ez az idősebb pasi, elvileg én is tetszem neki, de szeretném lenyűgözni. Csak nem tudom hogyan.
Idősebb pasik, titeket mivel lehet elcsábítani?
Kicsit még a 20-as éveim elején járok.
Szemelyfuggo. Szamomra peldaul az intelligencia, a kifinomultsag, izlesesseg, az onironikus, szarkasztikus, finom humor nagyon vonzova tud tenni egy lanyt, nem nagyon szeretem a direkt dolgokat es a kozonsegesseget.
Mas meg azt szereti, ha egybol a szexualis erdeklodeset igyekeznek felkelteni.
Ha tetszel neki, akkor olyan nagy baj mar nem lehet, probalj termeszetes es laza lenni, probalj beszelgetni vele, legyel erdeklodo, probalj egyutt nevetni vele (altalaban szeretik a ferfiak, ha azt latjak, hogy meg tudjak nevettetni a lanyt es az jol erzi magat a tarsasagaban)!
Az is szemelyfuggo.
Van, aki kifejezetten orul neki (foleg, ha komoly kapcsolatot tervez), mert igy sokkal nagyobb az elso kozos elmeny, masok pedig ugy vannak vele (foleg, ha igazabol csak szexet szeretnenek), hogy vagy inkabb olyannal lennenek, aki mar tapasztalt es nem kell lassan, ovatosan haladni, vagy azt mondjak, hogy inkabb olyannal veszitse el a lany, akivel szerelmesek egymasba es/vagy komoly a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!