Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan nyűgözzek le, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyűgözzek le, egy idősebb pasit?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha belém szeretne teljesen.. és egy percet se bírna nélkülem :)
2011. júl. 16. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. júl. 16. 12:25
 2/14 A kérdező kommentje:

hmm első :-)) viccesek vagyunk!

Második.. hát.. 16-29 :(

2011. júl. 16. 12:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Esélytelen...biztos nem fogod tudni lenyűgözni...túl nagy a korkülönbség,és ez liliomtiprás lenne.29 éves pasinak általában 24-30-ig kell nő. És nem 16 éves tini....keress más hóbortot!
2011. júl. 16. 12:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Az elözö válaszolonak fogalma sincs mi a liliomtiprás, csak tudnám, hogy akkor minek irt hülyeséget? Simán magadba tudod bolonditani ha közelébe kerülsz hisz teljesen érett vagy és ö meg nyilván élvezné egy kicsit fiatalabb pipi husiját. Rajtad mulik és ha tetszik is neked akkor könnyen fog menni.
2011. júl. 16. 12:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Pedig 13 év korkülönbség nem komoly kapcsolatra jellemző. Ha komoly kapcsolat kell akkor felejtsd el, mert nem jársz jól:)
2011. júl. 16. 12:47
 6/14 anonim válasza:
háttt..... szerintem egy 29 éves hapi nem fog összejönni egy 16 éves kiscsajjal! nem tartom természetes, dolognak... amúgy meg egy 29 évesnek mások az igényei a felfogása....MINDEN! de végül is te tudod,ha mégis valahogy összejönne szerintem nem lenne tartós kapcsolat! Te lennél az akinek sírna a szája utána, hogy esetleg, kihasznált téged stb.
2011. júl. 16. 13:25
 7/14 asdface ***** válasza:

Szerintem nem a 13 évvel van a baj, mert ha 20 lennél ő meg 33, akkor sián működhetne a dolog.

Hogy magamat hozzam fel példának én 23 vagyok, de 17-18 az alsó határ nálam is elvből.

Szerintem fiatal vagy hozzá, de semmi sem lehetetlen.

2011. júl. 16. 13:33
 8/14 anonim ***** válasza:
A jellemeddel, a kisugárzásoddal, a szavaiddal, viselkedéseddel, megjelenéseddel... hasonló cipőben járok: nekem sikerült :)
2011. júl. 16. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Minden esélyed meg van, hogy beléd szeressen, de csak akkor van értelme ha te is szereted. Itt a példa rá!
2011. júl. 16. 13:50
 10/14 anonim válasza:
Nem tudom,hogy idáig,hogy és mennyire próbálkoztál.De ha már próbálkoztál és nem jött össze,akkor felejtős...
2011. júl. 16. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!