Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyűgözzek le egy kőszívű pasit?
Ő a harmincas éveiben jár, én a huszas éveim elején.
Nagyon vonzó személyiség számomra, gyakran beszélünk az interneten. Még nem találkoztunk sokszor. Mesélte, hogy nem igazán tudna belekezdeni egy kapcsolatba, mert akárkivel is kezd, valamiért nem alakulnak ki benne érzelmek. Még annó mesélt egy fájdalmas szakításról, amit évekig nem tudott feldolgozni. Ő most szexkapcsolatra vágyik, én meg többre... Egy ilyen esetben mit lehet csinálni, hogy az illető mégis meggondolja magát? Vágjak bele a szexkapcsolatba, és reménykedjek hátha közelebb kerülünk egymáshoz érzelmileg? Hogyan tudnék neki segíteni, hogy ne hordozza magában örökké a régi sebeket, és felszabadultan tudjon újra ismerkedni, és új esélyeket adni bárkinek?
elmondom mi lesz:
ő megdug téged, egy ideig vergődsz és megdug még párszor. végül teljesen rád un és felteszed ezt a kérdést még egyszer, csak átfogalmazva
Ha van eszed, akkor keresel mást,ebböl soha nem lesz értelmes kapcsolat.
Egyértelmüen neki max. szex kellene, ennél több nem. Te hiába akarnál mást, legfeljebb a végén nagy csalódásban lenne részed, poiziv dolog nem lehet belöle.
amikor elkezdtem olvasni a szöveged, és a második sor elején már leszűrtem hogy bizony szexelni akar vele.
Figyi, ahogy érzed, úgy csináld. Ilyen korban lévő pasiknak megvan az esze ahhoz, hogy bármilyen sztorival levegyenek a lábáról, egy magadfajtához hasonló lányt.
Én nem bánom mit csinálsz, nem ismerlek szerencsére.
Nem értem, hogy a nők miért vannak meggyőződve arról, hogy mindenkit meg kell vagy meg tudnak változtatni?
Két lehetőséged van, de gondolom már rájöttél, hogy mik azok:
1. Magadat adod, belemész egy szexkapcsolatba és reménykedsz, hogy megváltozik. Ekkor vagy igazad lesz (minimális rá az esély) vagy nem.
2. Nem kezdesz bele semmibe és keresel valaki mást, akivel lehet valami komoly.
Persze most gondolhatod, hogy ez a pasi messze a legjobb, de nem az.
Tedd azt amit jónak érzel.
Sehogy.
Nincs hatalmad a kőszívűség felett.:(
"Hogyan tudnék neki segíteni, hogy ne hordozza magában örökké a régi sebeket, és felszabadultan tudjon újra ismerkedni, és új esélyeket adni bárkinek?"
Esetleg ha nyitott rá, és ő is szeretne ezen segíteni, akkor tudod segíteni.
Nehéz ügy ez, sok férfi van így, mint ő, és sok nő úgy, ahogy Te.
Szinte társadalmi probléma ez.
Az embernek megszakad a szíve, hogy nem tud segíteni rajta - és ezáltal saját magán, és a világon.
Sokszor van, hogy pont az igazival nem lehet megvalósítani a szerelmet, pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!