Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csöndes, visszafogott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csöndes, visszafogott srácot hogyan nyűgözzek le?

Figyelt kérdés

Mindig is mentem a tömeg közepébe, ismerkedtem boldog-boldogtalannal, egyfolytában tudtam beszélgetni mindenkivel, szóval nekem sosem volt gondom, ha ismerkedni kellett egy sráccal, HA ő is ilyen nyitott, vidám, beszélgetős típus volt.

De most megismertem egy teljesen más srácot, és nagyon megfogott. De lövésem sincs, hogy nála hogy érhetnék célt... Olyan nehéz kiigazodni rajta, mert alig mond valamit, hogy egyáltalán jó néven veszi-e a közeledésemet, vagy csak udvarias, nem tudom... Hogy nyűgözzem le?

(Nem vagyok sem qrvás, sem semmi ilyesmi, csak közvetlen, barátkozós stílusom van)

Segítsetek légyszi, annyira szeretném meghódítani. :D

Idősebb, huszonéves srácról van szó.

2012. nov. 27. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:

"most megismertem egy teljesen más srácot"

Hogy érted azt hogy más? Lehet ott van a kutya elásva hogy neki nem a királylány kell hanem az öreg király.

2012. nov. 27. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű jelenleg a kapcsolatotok, és mennyi a korkülönbség? Te mennyi idős vagy?
2012. nov. 27. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Miket csináltok együtt jelenleg?
2012. nov. 27. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha zenét hallgat kérdezd meg mi jót hallgat és máris könnyebb dolgod van. Az ilyen emberek általában komolyabbak a nagy átlagnál. Próbálj olyan filmekről beszélgetni amik ˝komolyabbak˝(Inception, K-PAX A belső bolygó, Viharsziget, stb), könyvekről(Stephen King, Rick Borroughs,stb.)
2012. nov. 27. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Öltözködése alapján nem tudsz semmit se megállapítani.
2012. nov. 27. 18:21
 6/7 laci911 ***** válasza:
Egy helyen dolgoztok?
2012. nov. 27. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Bocsánat, most néztem meg a válaszokat.

Szóval semmi közös pont nincs, azon kívül, hogy egy közös ismerősünk buliján megismerkedtünk. Facebookot javasolta kapcsolattartásra, így ott beszéltünk, azóta egyszer.

8 évvel idősebb nálam, erre is gondoltam, hogy esetleg gond lehet. Nem az öltözködése alapján más, hanem a viselkedése, olyan kis nyugodt, csöndes, visszafogott.

Könyveket, zenéket már vetettem be, de csak könyvben volt azonos érdeklődésünk. Plusz a sportban, mert ő is sportol, és szereti.

2012. nov. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!