Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mért nem tudtok szeretni egy olyan pasit, akinek nincs olyan nagy és eres bicepsze?
Nos, ha az agyad helyén nincs semmi (mint ahogy a kérdés is rávilágít), akkor valóban csak az az egy marad, hogy vagy kigyúrod, vagy elásod magad.
IJ.
Én egy ilyen fiút szeretek teljes szívemből.
Btw nem is nagyon tetszik a nagy bicepsz.
Ne általánosíts! Én igen is szeretem, de sosem hívnám a Párom pasinak az olyan tini3,14ás. Nagyon bejön/tetszik, a testalkata, h nálam jóval magasabb mégis arányos, és szálkás(DH-zott), persze nem ez fogott meg benne, hisz a taliig(2012.02.26.), jóval korábbi képet láttam csak Róla, de igaz, nem sokat változott, csak magasabb lett.:) Az fogott meg, h nagyon kedves volt, humoros és laza(írásban és szóban is). Azóta ezt a lazaságot teljesen át tudtam venni Tőle szerencsére, így még sokkal felszabadultabb tudok mellette lenni bárhol, nagyon jól el/megvagyunk, együtt élünk.
(N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!