Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek a 17 éves lányotoknak, hogy együtt aludjon a 18 éves barátjával?
A lányomnak ez az első kapcsolata, és 2 hónapja vannak együtt. A fiú elég érett gondolkodású, jó házból való és illedelmes.
Elsősorban szülők, anyukák, de persze mások is. Mit gondoltok?
És ha nem most, akkor mennyi idő után engednétek meg nekik az együtt alvást?
Köszönöm a válaszokat
17-es válaszoló: én nem értem, hogy itt Magyarországon miért gondolják azt, hogy ha valaki betölti a 18. életévét, akkor ő onnantól felnőtt és főleg azt, hogy onnantól magasról tojnia kell a szülei véleményére !?!
Persze nyilván egészséges esetben a két fél megbeszéli a dolgokat és a szülő nem egyhangúan utasítgat...de ez nem egyik napról a másikra alakul így ki!
31. válaszoló: Jaja, simán nem jelenti azt az együtt alvás, hogy akkor szex is lesz, nem csak a szexről szólhat, vannak akiknek az együtt alvás nem egyenlő a szexxel. Én például húgomnak teljesen el tudom hinni azt, amit mondott. Ő már 1 hónap járás után heti egy éjszakát aludt náluk, de megbeszélték, hogy egy éves évforduló után fognak először. Nem csak arról volt szó, hogy húgom akkoriban szégyellte a bőrét mutogatni (mert nem volt egészséges, tele volt hibákkal és havi szinten járt bőrdokihoz) hanem, mert kellett nekik a bizalom. És a fiú már rég nem volt szűz, húgom viszont igen, de képes volt várni rá...és több, mint 1 évvel fiatalabb a srác a húgomnál. (18-19 évesek voltak akkor amikor ezt eldöntötték) Ez az igazi felnőtt hozzáállás.
Egyébként is szexelni nappal is lehet, miközben azt hiszik a felnőttek, hogy "filmezünk". :)
engedd nekik! ez nem csak a szexről szól. nekem sem engedték a szüleim (17 voltam, már 18 vagyok) sőt olyan szinten bekorlátoztak hogy semmit sem mondtam el nekik, ráadásul még a kapcsolatunk is megromlott. úgyis ők döntik el majd azt hogy mikor legyen az az alkalom, és akkor már inkább tudd őket biztonságba mint hogy tényleg egy diszkó wc-jében legyen meg az első alkalom fos 3 percben.
Nem mellesleg jófej szülőnek fog tartani akivel megbeszélhet bármit és ha baj van tud hozzá futni. :)
Szia, én megengedném. Hogy miért?
Ha a lányod ezt megkérdezte és megtisztelt a bizalmával akkor nyilván azért kérdezte, mert még tényleg nem szexelt. Mert ha már megtette volna, szerintem megmondta volna hogy már úgyis mindegy.... :D
De itt most főként a lányoddal való kapcsolatod a fő kérdés, mert ebből a reakciódból fogja leszűrni, fordulhat -e később hozzád ilyen problémával. Nagyon nem mindegy, hogy állsz hozzá. Én sosem felejtem el, nálunk ez hogy sült el, én is 17 voltam, kijelentettem anyunak, hogy ha megy nőgyógyihoz megyek vele, mert gyógyszert fogok magamnak íratni. Anyum erre elfintorodott, annyit mondott, hogy mi a fenének sietek... azt hiszem hogy az (a szex) annyira jó?????
Erre én: (mivel már tudtam hogy az :) : Anyu ,te ezek szerint lemaradtál valamiről.
Anyu leforrzáva: Én le...
Én sose beszéltünk ilyesmiről, anno áttolt apámhoz hogy világosítson ő fel. :)
Szóval aki akarja, már úgyis megteszi ha megengeded ha nem, de a kérdés, hogy innentől mer -e majd neked szólni ha valami van....
igazából tök mindegy..ugyse vagy képben(ez tipp)
"jó házból való" ez mit jelent? senki sincs közülük börtönben?
illedelmes?még szép, gondolom kedves a lányoddal mint minden fiú kampányidőszakban....2 hónap az kb semmi
a kérdés mennyire ismered a lányodat. ha eléggé akkor kár itt kérdezősködni nyugodtnak kéne akkor lenned. ha túl széles skálájú dolgot tudsz róla elképzelni akkor úgyse tudod meg azt amit nem akarnál
A szüleim nekem már kevesebb mint 3 hét után megengedték az együttalvást :) Bíznak a barátomban és bennem is, azzal a feltétellel engedték meg eleve, hogy nem fekszünk le. Majdnem 4 hónapja együtt vagyunk, és azóta sem feküdtünk le.
15/L 19/F baráttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!