Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek a 17 éves lányotoknak, hogy együtt aludjon a 18 éves barátjával?

Figyelt kérdés

A lányomnak ez az első kapcsolata, és 2 hónapja vannak együtt. A fiú elég érett gondolkodású, jó házból való és illedelmes.

Elsősorban szülők, anyukák, de persze mások is. Mit gondoltok?

És ha nem most, akkor mennyi idő után engednétek meg nekik az együtt alvást?

Köszönöm a válaszokat

2013. okt. 3. 23:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
98%
Sztem se. Ha 17 éves korában pasizott be először akkor nem egy pasizógép, nem siette el, sztem megbízható és tudja mit csinál, a mai 17 éves lányok többségével szemben. Engedd neki, enyni infóból leszűrve normálisnak tűnik a lányod és a srác is. Ha meg lesz szex, akkor inkább jobb, hogy normálisab keretek közt törnéik meg, a szerelmével, nem pedig egy buliban, egy vadidegennel vigasztalásképp, ahol azon kesereg, hogy mekkora faszok a szülei, hogy nem engednek neki semmit sem...
2013. okt. 4. 00:10
 12/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még annyit; érdemes elbeszélgetni előtte a fiúval komolyabban?

2013. okt. 4. 00:19
 13/40 anonim ***** válasza:
57%
Megbeszélni, hogy védekezzenek, és nem szeretnéd ha kihasználná. Ettől függetlenül örülsz a kapcsolatának, meg rendes gyereknek tartod, ő is jófejnek fog gondolni, csak tudja a szigort.
2013. okt. 4. 00:25
 14/40 anonim ***** válasza:
86%
A lányoddal dumálj a védekezésről, irtó ciki lesz mindkettőtöknek, de cikibb, ha valamit nem tud és nem meri megkérdezni.
2013. okt. 4. 00:27
 15/40 anonim ***** válasza:
69%
Előző vagyok, azt kihagytam, hogy természetesen megengedném.
2013. okt. 4. 00:28
 16/40 anonim ***** válasza:
89%
Megengedném de szigorúan lelkülkre kötném hogy védekezzenek ha majd sor kerül arra is.
2013. okt. 4. 00:36
 17/40 anonim ***** válasza:
94%

17 éves. Jövőre végképp semmi beleszólásod nem lesz, hogy mit csinál.

Mivel mondtad, hogy a srác is érett gondolkodású, hagyd rájuk a döntést. :)

2013. okt. 4. 00:59
 18/40 viktor123456 ***** válasza:
100%

Én nem szólnék bele semmibe. Gumit adnék a lányomnak, meg elmennék vele fogamzásgátlót felírni.

Megveregetném a vállát mielőtt együtt alszanak, hogy 'Jó szórakozást'. :-)

Önálló ember, hagyni kell vagy elveszted.

2013. okt. 4. 01:05
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Igazából egyet nem értek, de az sose voltam képes megérteni, hogyha a szülők tisztában vannak azzal, hogy szexelni nappal is lehet, akkor mégis MIÉRT de MIÉRT annyival sokkal rosszabb, ha együtt is alszanak?

Emlékszem, ahogy 16.5 évesen próbáltam rávenni anyukámat, hogy együtt aludhassak az akkori barátommal, de nem engedte. Mondtam, hogy nem a szex miatt. De akkor sem.

Egyszerűen nem értettem. És tényleg nem a szex miatt akartam. Másokkal együtt aludni jó érzés, főleg az első kis kamasz-szerelemmel. :)

Aztán szexeltünk - nappal, úgy, hogy otthon volt mindenki, szóval kb ennyit tart vissza az egész - és elmeséltem anyának. Utána már nem zavarta, hogy együtt alszunk.

Én meg mai napig értetlenül állok, hogy miért?

De komolyan.

Gondold már végig! Ha lelkiekben fel tudod dolgozni, hogy a lányod fényes nappal, ott a melletted lévő szobában is elveszítheti a szüzességét, akkor mitől rosszabb, ha esetleg együtt is alszik a barátjával?

Ráadásul a leírtak szerint rendesnek tűnnek mindketten.

Én amúgy nem fenyegetném a srácot, max ha kihasználja a lányomat - hangsúlyozom ezt nappal is ugyanúgy megteheti - utána hülyére verném, de addig kár ráijeszteni, főleg ha tényleg tisztességes szándékai vannak.

Én amúgy első barátommal 2.5 évig jártam, teljesen normális kapcsolat volt, mindig védekeztünk, sosem volt semmi gond, semmi lelki sérült nyomorék nem lett belőlem, sőt, teljesen normális szexuális életem lett.

Szóval hagyd, és ha én neked lennék, inkább hozzám hívnánk őket, mert akkor legalább szem előtt vannak. Meg te leszel a "jobbarc" szülő, aki belemegy ebbe.

Remélem segített a válaszom.

22L

2013. okt. 4. 01:13
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem engedd Nekik :) ahogy leírtad Őket normális fiataloknak tűnnek. Az Ő korukban már nem szabad megtiltani az ilyesmit, mert vagy Téged fognak utálni, vagy miattad fognak szétmenni, mert elkezdesz bele-bele szólogatni a kapcsolatukba. Ők már félig felnőttek. Ha a barátja érett gondolkodású, akkor szerintem lehet Vele beszélgetni a szexről, és semmiképpen sem kiokítva Őt,hanem mint felnőtt a felnőtt emberrel. Bár kétlem, hogy megfordulna a fejében, hogy kihasználná a lányodat, de azért a beszélgetés sosem árt és a lányoddal is külön, de Őt sem kiokítva e téren. Ha eddig várt a kapcsolattal és a szexxel, akkor biztos hallott már ezt-azt a barátnőitől, akik már nem szüzek, meg felteszem olvasott már róla pár cikket... :) Tehát legyen előtted az, hogy "mint felnőtt ember a felnőttel" ;)

Ez egy fontos állomás az anya-lánya kapcsolatban, a kettőtök viszonya most fog megpecsételődni, mert ha csak tiltani fogsz...és sokáig fogod húzni a tiltást, akkor meg fog romlani a viszonyotok örökre...mert sosem fogja elfelejteni a lányod, hogy anno hogy viszonyultál Hozzá és az első barátjához. Az első kapcsolatunk szerintem élénken él mindenkiben, és a körülmények, amik akkor adottak voltak vagy amik éppen nem :)

Speciál az én drága jó édesanyukám 19 éves(!)koromig szólt bele, hogy mikor, mit csinálok és kivel,hogyan...bulizástól is elvette a kedvem, nem is tudtam kiélni magam (úgy értem kiszórakozni, nem szexre gondolok) miatta...és addig voltam szűz, míg el nem "rohantam tőle" egyetemre, nem véletlen, hogy a szülővárosomtól jó messze lévő egyetemre mentem tanulni...aztán mikor egyszer nem mentem haza szünetben, mert a barátommal aludtam (hozzáteszem már lassan 20 éves voltam) hát kiakadt és lek*rvázott :D és mikor jött látogatóba és itthon akartunk együtt aludni, még úgyis hogy akkor menstruáltam(!)akkor is lek*rvázott miközben másnak erről beszélt telefonba, persze direkt úgy hogy halljam :D azóta sajnos utálom, pedig próbáltam már milliószor közelíteni felé, hogy legyünk jóban, de sosem ment miatta, pedig nyitott voltam és meg is bocsátottam volna neki mindent...de már szinte semmit sem mondok el neki és másodkézből tud meg ezt-azt rólam (apum és tesóim révén) de sosem tőlem...ennyire megromlott a kapcsolatunk :( és tudom, hogy azért tiltott ennyire, mert ő azt az elvet vallja, hogy házasság előtt nincs szex...pf...de ez olyan, mintha bort inna és vizet prédikálna, mert ő 20 évesen szült először :D és nem volt házas... -_-

Szerencsére sok anyámtól jövő szart túlélt eddig a kapcsolatom,azóta is együtt vagyok az első szerelmemmel és nem érdekel már mit mond vagy gondol az anyám...szememben már rég meghalt...durva ezt mondani, de igaz, túl sokszor viselkedett úgy velem, mint egy kispisissel és a mai napig kiokít szinte mindenben, főzéstől elkezdve mindenben! -_-

De legalább volt miért küzdenem, mert milliószor jobban fogadta anyám azt, hogy húgom majdnem 19 éves volt az első kapcsolatánál és ők is már 2 éve vannak együtt és látom, hogy anyám jobban viszonyul hozzájuk, mint most hozzám és a páromhoz. De elfogadtam, minden történetben vannak áldozatok.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne hagyd hogy eltávolodjon tőled a lányod! :) Csak okosan kezeld a lányod kapcsolatát.

2013. okt. 4. 01:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!