Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák szerelem? (Nem a szokványos)
Talán mindenki megdöbben majd ezen a kérdésen. Minden volt már egyetem, gimnázium, ám más felnőttoktatás még nem. Kérdésem tehát mi történik akkor, ha valaki beleszeret a tanítványába egy nyelviskolában? Nem nyelvvizsgáztat, tehát olyan veszély nincs, hogy jobban bírálja majd el. Az órák kommunikatívak, mindenki egyformán szerepel és a felnőtt diákok sem tudnak semmit az egészről. Mindenki bőven, régen elmúlt már 18.
Ilyen esetben is etikailag kikezdhető a tanár?
Na ilyen kérdést szerintem még senki nem tett fel, ezért is vagyok kíváncsi a válaszokra.
5-ös vagyok. Nem tudom miért nem tartod normálisnak a válaszomat, egyáltalán nem ironizáltam. A kérdés alapján nem jöttem rá, hogy te a tanár vagy a diák vagy-e, automatikusan diáknak gondoltalak.
Mivel nem is vizsgáztatod és magániskola komolyan nem látom semmi akadályát annak, hogy együtt legyetek. Igazából azt swm értem miért merült fel a kérdés.
Neki ez a munkája, Te pedig egy szolgáltatást vásárolsz a munkaadójától.
Jó esetben mindenki dolgozik valahol, ez a ti szerencsétek, hogy itt ismertétek meg egymást.
Mivel egyikőtök sem 18 alatti illetve nem élhet vissza a helyzettel, véleményem szerint senkinek semmi köze a dologhoz és nem is kifogásolhatja.
A kérdés valóban foglalkoztatott, mivel valamilyen szinten volt bennem bűntudat. Ugyanakkor most már másként látom, mivel ahogy írtátok valóban a kettőnk dolga. Bár eleinte féltem, hogy ne derüljön ki. Kíváncsi voltam más emberek véleményére is, ezért tettem ki a kérdést.
Az szinte már szokványosnak nevezhető, hogy gimnáziumban tanár-diák között kapcsolat létesüljön, ám nyelviskolában valamiért erről ritkán hallani.
Mit mond a másik fél? Immáron lassan egy éve, hogy kapcsolatban vagyok vele és azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ő az, akire mindig is vágytam minden szempontból a másik felem. Azt is most már bátran kijelenthetem, hogy ugyanez megvan az ő részéről is.
Egyik kapcsolatában sem érezhet ilyen jól magát.
Annyi még hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem ő az első az életemben. Hiába múltam el már nagyon rég 20. Az élet szerencsére felém sodorta őt és most már boldog vagyok.
Nagyon röviden ennyi. Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!