Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hülyeség ez az "Alfa-hím"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hülyeség ez az "Alfa-hím" meghatározás manapság?

Figyelt kérdés
Ugyebár őket nevezik vezérhímeknek, akik a legelsők az összes között. Csakhogy azt vettem észre, hogy manapság mintha közel sem azok lennének az elsők, akik valójában az elsők. Sokszor olyan üresfejű, ostoba embereket neveznek ki erre a posztra, hogy az valami borzalom. Mi olyan vonzó a lányoknak abban, ha valaki állandóan teszi a fejét és értelmetlen, hülye szövegeket nyom naphosszat?

2013. okt. 1. 00:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Nem akarlak meggyőzni, te raktál bele érvek helyett a valóvilágos klisédbe.

Ez olyan hiteltelen.

Főleg adott témában amit évek óta ismerek te meg nem (ez egy pua szakszó, amely mozgalmat több mint egy évtizede ismerem, nem úgy min te).

2013. okt. 1. 12:15
 32/40 anonim ***** válasza:
Jahj ok, PUA... Nyertel, az tenyleg nem az en asztalom. xD xD xD
2013. okt. 1. 12:40
 33/40 anonim ***** válasza:

A nőknek teljesen másodlagos az ész, kérdező. Nekik csak az számít, hogy legyen kőgazdag meg domináns alfahím. Mert hát az olyan férfias és szexi ha valaki flegmázik egyfolytában, agresszív tahó tinóállat, köpköd, mindenkit lenéz, és úgy beszél a tulajdon barátnőjével hogy én a kutyámmal nem beszélek idehaza...

Aztán persze ahogy az törvényszerű, ezek a nők járnak feminára meg cotcotra hisztizni, amikor a domináns férfiistene hazaérkezvén két bazinagy maflással indít mert nincs kész a vacsora, hogy a férfiak mekkora szemetek...

Hát cicukáim,ti akartatok alfahímet, megkaptátok,lehet örülni. Egy szikrát nem sajnálom őket soha.

1:02-nek van igaza, ment a zöld kéz!!!

2013. okt. 1. 14:38
 34/40 A kérdező kommentje:

Sok válasz érkezett, köszönöm!

azt elmondanám, kedves 66 %, hogy teljesen más London, mint Budapest/Magyarország. itthon sok nő szemében olyan fickók számítanak alfának, akik a Guy Ritchie filmek gonoszai szoktak lenni. Mondhatjuk azt is, hogy eléggé fogalom-és értékzavaros országban élünk.

Mondok egy példát is erre. Tegyük fel, van egy átlagos külsejű ezermester srác, aki mindent megszerel, kismillió dologhoz ért. Sok nőnek az ilyen nem kell, mert látszólag semmi extra nincs benne, az idiótábbja még el is húzza a száját, ha meglátja.

Ezzel szemben van egy nagydarab szekrény, akinek mondjuk van egy biztonsági cége, az ilyentől azonnal nedvben ázik sok nő. Azonban ha ő tönkre menne, képtelen lenen megújulni, mivel semmi máshoz nem ért. Mehetne biztonsági őrnek a Tescoba vagy egy telephelyre, esetleg kidobónak egy discoba, de ezt én túl nagy karriernek nem mondanám.

66 %, a londoni leszólításokhoz hozzátenném, hogy az angol nők elég csúnyák, tehát egy itthon közepes nő ott szépségnek számít, nem csodálkozom rajta.

2013. okt. 1. 16:09
 35/40 A kérdező kommentje:

52 %, pontosan! sosem értettem, hogy az agresszió mióta számít férfiasnak. Ha belegondolunk, a férfiak legalább 95 %-a simán megverhetné (ha akarná) a nők 95 %-át, mégsem teszi, pont azért, mert tudja, hogy mennyire gyáva dolog.

Az olyan nőknek, akiket említettél, nagy bajok vannak a fejében.

2013. okt. 1. 16:11
 36/40 anonim ***** válasza:

A baratom magyar...

En inkabb azt latom hogy itthon kevesbe mernek leszoltani, bamul, de nem jonne oda, mondjuk van aki mer (itt is kapok szepen bokokat) de nem olyan lazan mint Londonban. Ott az utcan siman odajonnek hozzam. Itt kell egy buli, egy kis pia, kell hogy kimenjek pl. egy cigire es akkor oda mer jonni tuzet kerni es elkezdunk beszelgetni. Mondjuk itt is vannak faxa gyerekek akikben van mersz es jo duma, pedig egyaltalan nem "alfak". Csak ott meglepett ez az utcan odajonnek hozzam mentalitas. Itt igy meg sose szolitottak le, de szerintem nem is tipikus. Nem latok sok olyat hogy az utcan a srac odamenne egy idegen lanyhoz mikozben az lohol valamerre...

Itthon nekem benabbnak tunnek a fiuk, ezert mennek PUA kepzesre...

Kint lazabbak. Mondjuk igen mit veszithet azon ha leszolit? Semmit. Ha nem teszi meg akkor meg eselyt se ad az egesznek.

Amugy az veletek a baj hogy olyan elrugaszkodott peldakkal jottok. Szerinted hany embernek van itthon biztonsagi cege?

Szerinted hany pasi olyan "alfa" mint amire te gondolsz?

Es szerinted egy szerelonek sincs csaja?

Ti ezt a tipikus kitartott no - gazdag pasi felallast gondolkatok atlagosnak.

Holott talan 2000 parra jut egy ilyen ahol a pasi kigyurt kogazdag es egy bomba muno. De persze ehhez kell hasonlitani mindent... De mindegy, csak nektek xar igy, nekem nem.

2013. okt. 1. 19:03
 37/40 anonim ***** válasza:

"Ti ezt a tipikus kitartott no - gazdag pasi felallast gondolkatok atlagosnak."

Igen, és ennek van is alapja.

Felvázolom a képletet, ha magadtól esetleg még nem jöttél volna rá (vagy rájöttél,csak úgy teszel, mintha nem látnád).

Egy csajra - még egy átlagosra is - hellyelközzel 8-10 pasi is nyomulhat, tehát a csajnak megnő az önbizalma (értsd: az arca), beképzelt és felszínes lesz, azt fogja hinni hogy körülötte forog a világ. És ez sajnos így is van. Simán megteheti hogy vagyoni helyzet meg kinézet alapján szelektál, és a rendes, normális, kevésbé alfahímes jellegű pasasokat elküldi a halál fszára. És ez egyre inkább jellemző tendencia, nemcsak itt, de másutt is ugyanúgy. Valahogy érdekesmód mindig egy gazdag, menő verdás pasast választ...

2013. okt. 1. 20:10
 38/40 anonim ***** válasza:

Igen, nem tagadtam soha, van ilyen - irom is.

De komolyan szerinted minden no csak gazdag pasihoz megy ferjhez?

Nezz meg egy szuloparost. Menj be a TESCO-ba es nezd meg a nep nyomorat - megis egy par! Sajtot nem tud venni, de egyutt vannak es szeretik egymast.

"Megteheti hogy valogat" Jah, de nem mind. Mert egy jo party pasi is megteheti hogy valogat ugyanigy. Ergo nem vegtelenitett szamu pasi foglal le vegtelenitett szami lanyt... meg siman jutna mindenkinek no ha nem hisztizne meg benazna...

Nah leleptem...

Szep estet nektek!

2013. okt. 1. 20:19
 39/40 anonim ***** válasza:
Skandináv országokban a nő kéri el a számod. Külföldi példa itthonra nem jó, nálunk és a csóró országokban a pénz, erő a vonzerő. A nők feljutásának eszköze a férfi. GB valahol a skandinávok és M.o. között lehet.
2013. okt. 1. 20:25
 40/40 A kérdező kommentje:

66 %, amit írtál a lazaságról, az a reakció-ellenreakció miatt alakult így. Londonban van kismillió náció és alapból mások az emberek. Azok a nagyon laza, nagyon vagány srácok is azonnal átmennének "Shrekk-macskába", ha itthon kellene magyarként boldogulniuk. Hidd el, hogy egy normális, jóérzésű férfinak az pokoli rossz érzés, ha paraszt vele egy nő, pont azért, mert vannak érzései.

A példákat érzékeltetésként írtam. Azt bizton állíthatom, hogy a nagy izom-nagy pofa kombó sajnos messze nagyobb érték a húspiacon, mint a kifinomult belső és intelligencia.

2013. okt. 1. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!