Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hülyeség ez az "Alfa-hím" meghatározás manapság?
En mondtam mar a baratomnak hogy O alfahim :)
Igazabol vegigpasztaztam anno a tarsasagot -senkit se ismertem- es 2. nap ugy megakadt rajta a szemem.
Ok, kigyurt meg minden... de a raadas csak ezutan jott doktori fokozat es nem akarmibol... meg hogy mivel foglalkozik :) Hat azt hittem szivatnak eloszor, de nem...
En meg az "alfanosteny" voltam xD xD
Jah amugy o nem nagyszaju, nem beszel sokat. Meg is lepodtem amikor ketten voltunk mar akkor egyutt es annyit beszelt hogy szohoz se jutottak :))
Igazabol a kisugarzas tesz alfava.
Masik nyaralason is volt egy fiu, helyes, anno vszeg gyurt de mar hizott picit, mosolygos, nem nagyszaju, keveset beszelt, megis o volt az alfa a hugom es az en szememben. Mert ferfias volt, mar amenyire egy ilyen fiatal fiu ferfias lehet.
Nem kell sok faxsagot beszelned, vagy eppen nem hulyeseget ahhoz hogy felnezzunk rad...
Jajjj... tudod mit jelent "ez" a jel.
A parom nekem alfa. Neki meg en vagyok az alfa.
Kesz. Nyilvan fogalommodosulason estek at ezek a szavak, fokepp hogy mar nem falkaban elunk... nah meg nem 1 him kozosul a Fold osszes nojevel...
Alfa nekem az akivel sokan szeretnenek agybabujni mert jo a kisugarzasa, dominans.
Amugy a biologiai fogalom hogy alfa nosteny letezik bizonyos fajoknal... neha nem az X-faktort kene nezni hanem valami ismeretterjeszto csatornat...
Diplomás vagy én is, nekem ne magyarázz. Nem módosult a kifejezés. Biológiából vették t át és nem biológiai értelemben használják. TV-m pedig nincs évek óta.
Neked alfa = nem alfa. Csak bejött. Magadat minősítetted alfanőre. Modell alkatod van gyönyörű arccal? Kétlem.
Neki vagyok az alfaja, nem en jelentettem ki magamrol. Basszus mar, mindenbe bele kell kotni?
Nekem meg O az alfa.
Nincs modell alakom, nem vagyok 180 centis langaleta.
Kemeny 52 kilo vagyok es teszek azert hogy jol nezzek ki - meg nem tokeletes de az lesz!
Az arcom az szep.
Sokak szerint jol nezek ki, itt gyakorin is, de az alakomon tudom hogy tudok meg javitani. Londonban uton utfelen leszolitanak igy nem aggodom hogy ronda lennek, de azert teszek a tokelyert.
Mellekesen mar elnezest, de te jol nezel ki ha igy masokat latatlanban oltogatsz, szep a fogad, edzett vagy, tiszta a borod, jo a hajad, igenyesen oltozkodsz?
Amugy szerinted a jelentesmodosulas mit jelent ha nem azt hogy biologiabol vettek at egy fogalmat es nem biologiai ertelemben hadsznaljak? Alfa. Mint irtam nem az alfa fogja megfektetni az egesz vilagot, hanem alfanak tekintik azt akivel sokan le akarnak fekudni, mert jo a kisugarzasa, dominans, valami megfog benne; VEZERHIM.
Jahj a diplomaddal jossz... ez olyan hiteltelen. A vitanal (epito vita) ervekkel probald a masikat meggyozni es ne papirral... fokepp ha nem tudod a tuloldalon ki van... lehet ongolt rugsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!