Az 1 hónapos baba 4 hetes?
Ha augusztus 21-én született, szeptember 21-én töltötte be az 1. hónapot.
A hét számolása a hétfordulóra utal, esetedben ez a szerda. Így szeptember 18-án volt 4 hetes.
:D
Bakker, ezen most nagyon jót röhögtem, köszi!!
Egyébként csak annyit kell megjegyezned, hogy 21-én születt..így tudni fogod, hogy minden hónap ezen napján már egy hónappal idősebb, mint volt. A szülinapja pedig minden év augusztus 21-én lesz- de remélem ez már menni fog. :)
Nem kell lehurrogni a kerdezőt. Mivel a terhesség 9 hónapja alatt hetekben számoltak a baba korát, ezért fura átállni a naptári szamolásra.
Nem tartom magam butának, de az első gyerekemnél én is hetekben kezdtem számolni, mert azt hittem, hogy a védőoltásokat asszerint adjak.
Persze nyilván logikus, hogy nem így kell, de a 9 hönap bennem is mély nyomokat hagyott.
én is jót nevettem :)))
én ezt úgy hívtam szülés után, hogy "anyai elhülyülés", nekem is eszembe jutott egy két ilyen butaság :D
minden hónap 21.-én lesz hónapforduló, és nyilván 1 éves is akkor lesz, mikor született...
mondjuk nem igen értem, hogy lehet már 1 hete 1 hónapos, ha 21.-én született, de hát gondolom sokat kelsz éjjel és fáradt vagy :)
heteket felesleges számolni, 6 hetes korig szokták, de semmi köze a hónap/év dologhoz, hisz nem 4 hétből áll egy hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!