Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gaz ha szinte halara éheztetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha szinte halara éheztetem magam, csak azért, hogy talán kaphassak egyszer majd egy csajt?

Figyelt kérdés

2013. szept. 30. 17:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nem, szóval indulj meg szépen felfelé!
2013. szept. 30. 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretem,ha egy fiú vékonyabb,mint én,akkor is,ha őt ez nem zavarja,én tehénnek érzem úgy magam,pedig nyugodt szívvel még talán ducinak se vagyok nevezhető,nemhogy kövérnek.:D Én a velem minimum egy súlycsoportban lévő, "ölelgethető" srácokat szeretem.

És mivel ez a téma a mániám,csak azért is bele fogok szólni a terveidbe,bocsi.Koplalással nem lesz jobb,csak tönkreteszed magad. Röviden,tömören,nem tartok bioszórát. Az anorexiások meg nem viccelnek,mikor azt mondják,hogy a pokolnál is rosszabb volt beleesni a betegségbe-hát még amilyen nehéz onnan kimászni utána... Ráadásul így nem fogsz egykönnyen lefogyni,vagy ha igen,onnantól meg akörül fog forogni az életed,hogy vissza ne szedd,mert bizony ha egy kicsit is elengeded magad,már jön is vissza. Két évem ment rá,nem ajánlom.

Tudod,mit?Gyere,sütünk neked sütit,aztán elmegyünk futni,ha már semmiképp se tudlak lebeszélni a fogyásos terveidről.:)) Ebben legalább lenne valami szórakoztató is.:D

17l

2013. szept. 30. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha halálra éhezteted magad = meghalsz, akkor nem lesz csajod. :D (fárasztó de le**rom) Mi az h kaphassak? A csajokat kapni kell? Haverod megveszi neked szülinapodra? K**vasok munka kell az élet egyes dolgaihoz, ha csak várod a sült galambot akkor tényleg meg is tehetnéd amit akarsz... (nem olvastam h eddig miket írtak vagy miket nem)
2013. szept. 30. 17:30
 14/17 A kérdező kommentje:
"Tudod,mit?Gyere,sütünk neked sütit,aztán elmegyünk futni,ha már semmiképp se tudlak lebeszélni a fogyásos terveidről"-Koszi de nem lehet :(
2013. szept. 30. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már megsajnáljalak.Én se kellettem senkinek plusz kg-okkal.Hát lefogytam.Senki se veregetett hátba,hogy ne éheztesd magad, ne sportolj,ne ess össze stb.Azóta már van akinek kellek.Szóval igen, mozdulj!! És az a gáz,hogy itt sajnáltatod magad,ahelyett hogy lefogynál.
2013. szept. 30. 17:44
 16/17 anonim ***** válasza:
így nem fogsz lefogyni :D csak qva lassan és lehet hogy bele is halsz. saját zsírjában sült csirkemellet egyél zöldségekkel vaze
2013. szept. 30. 19:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Az én első barátom 187 cm volt és 97 kg,visszanézve a régi képeket,istenes tokája meg pocakja volt,akkoriban mégis imádtam. Jókat ettünk-ittunk,jókat buliztunk,nem volt semmi gáz mert egyikünknek sem volt semmi komplexus lelkiekben. Ha fogyni akarsz akkor azt a saját közérzetedért,büszkeségedért tedd,ne más miatt! :) Ráadásul a sporttól,izmoktól még egy nem túl szálkás test is piszok jól néz ki!

Hova valósi vagy? Gyere velünk edzeni,garantáltan elfelejtesz minden hülye gondolatot! :D

19/L

2013. szept. 30. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!