Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha szinte halara éheztetem magam, csak azért, hogy talán kaphassak egyszer majd egy csajt?
Nem szeretem,ha egy fiú vékonyabb,mint én,akkor is,ha őt ez nem zavarja,én tehénnek érzem úgy magam,pedig nyugodt szívvel még talán ducinak se vagyok nevezhető,nemhogy kövérnek.:D Én a velem minimum egy súlycsoportban lévő, "ölelgethető" srácokat szeretem.
És mivel ez a téma a mániám,csak azért is bele fogok szólni a terveidbe,bocsi.Koplalással nem lesz jobb,csak tönkreteszed magad. Röviden,tömören,nem tartok bioszórát. Az anorexiások meg nem viccelnek,mikor azt mondják,hogy a pokolnál is rosszabb volt beleesni a betegségbe-hát még amilyen nehéz onnan kimászni utána... Ráadásul így nem fogsz egykönnyen lefogyni,vagy ha igen,onnantól meg akörül fog forogni az életed,hogy vissza ne szedd,mert bizony ha egy kicsit is elengeded magad,már jön is vissza. Két évem ment rá,nem ajánlom.
Tudod,mit?Gyere,sütünk neked sütit,aztán elmegyünk futni,ha már semmiképp se tudlak lebeszélni a fogyásos terveidről.:)) Ebben legalább lenne valami szórakoztató is.:D
17l
Az én első barátom 187 cm volt és 97 kg,visszanézve a régi képeket,istenes tokája meg pocakja volt,akkoriban mégis imádtam. Jókat ettünk-ittunk,jókat buliztunk,nem volt semmi gáz mert egyikünknek sem volt semmi komplexus lelkiekben. Ha fogyni akarsz akkor azt a saját közérzetedért,büszkeségedért tedd,ne más miatt! :) Ráadásul a sporttól,izmoktól még egy nem túl szálkás test is piszok jól néz ki!
Hova valósi vagy? Gyere velünk edzeni,garantáltan elfelejtesz minden hülye gondolatot! :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!