Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem hülyének néz!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hülyének néz! Beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Előre elnézést kérek de nem működik az A' betűm, ezért így fogom írni.

Randizom egy férfival, ba'r ez enyhe kifejezés.

Volt ma'r köztünk egy s ma's!

Megbeszéltük hogy ma valószínűleg tala'lkozunk!

Ő felhívott, egyből tala'lkozni akart, de mondtam hogy hirtelen nem jó, esetleg 1-1,5 óra múlva.

Ez történt 4 óra körül, hívtam egy óra'ja de hia'ba, hisz ki volt kapcsolva!

Nem vagyok egy hisztis nő, de picit zavar ez a "nem szólok semmit kikapcsolom a telefont".

Az a minimum hogy szólok hogy ne va'rjon.

Nekem ez esett volna jól!

Mit tegyek? Beszéljek vele??

2013. szept. 28. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy van valakije, családja? Ezért csak akkor ért rá. És most azért van kikapcsolva, mert már otthon van és nem lenne jó, ha keresnéd.
2013. szept. 28. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

a. családja van

b. valami váratlan történt

c. nem vagy neki fontos

2013. szept. 28. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

"Beszéljek vele??"

Ha ki van kapcsolva, akkor ez nehéz lesz.

Egyébként talán csak lemerült.

2013. szept. 28. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy lemerült a telefonja vagy olyan helyen van ahol nincs térerő, esetleg kikapcsolta mert rendelőben/színházban/egyéb olyan helyen van ahol nem elérhető. Próbáld meg később, ha akkor sem megy várd meg míg hív és mondd el neki hogy próbáltad visszahívni de nem ment, és finoman kérdezz rá hogy mi történt.
2013. szept. 28. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!