Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a barát (! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a barát (! ) barátomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom egy fiú, kb. 5 éve. És most azt hiszem, hogy szerelmes vagyok belé. Amikor beszélünk, alig bírom ki, hogy ne öleljem át. (mert ez nem ilyen fogdosós barátság, nincs közöttünk testi kapcsolat.) Mindig mondta, hogy milyen jó, hogy van egy olyan lány barátja, akit nem akar megdugni, meg nem akar vele összejönni. Mindent megbeszélünk, és olyan rossz, hogy ezt nem mondhatom el neki. :'( Mit csináljak? Hogy tudnám elfelejteni? Minden nap látom, és ez így nagyon rossz.
2009. nov. 7. 14:24
 1/5 arc78 ***** válasza:
74%
Sajnos én is ugyan ebben a helyzetben vagyok csak én fiú vagyok. Tudom mit érzel és nagyon rossz.
2009. nov. 7. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Fel kéne fogni végre, hogy nincs fiú lány barátság. Valamelyik mindig többet akar a barátságnál.

Konkrét kérdésre a válasz, ha egyikőtöknek sincs senkije, próbálj rákérdezni, de a barátságot akkor felejtsd el.

Vagy-Vagy.

2009. nov. 7. 14:55
 3/5 A kérdező kommentje:
De volt 5 éven keresztül, senki nem akart semmit a másiktól.
2009. nov. 7. 15:24
 4/5 anonim válasza:
Először is az nem igaz hogy nincs fiu-lány barátság!!! Mert van! de ha te úgy érzed hogy ez a fiu más érzéseket kelt fel benned mint 1 átlagos "barát" akkor szerintem ne habozz! óvatosan kérdezz rá hogy ő nagyon őszintén mit érez irántad, és te is mondj el neki mindent. semmi titok. sok sikert:)
2009. nov. 7. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
mond el neki! nekem volt egy 10 éves barátságom, egy fiú volt a legjobb barátom egészen kiskoromtól, és lám, így 20 évesen már a vőlegényem :D
2009. nov. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!