Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arc78 kérdése:
Azt hiszem beleszerettem a barát barátnőmbe! Hogyan tudnám ezt jelezni felé?
Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni? Hogyan mondjam el neki vagy hogyan tudnék jelzéseket küldeni felé amik egyértelműek. Régebben ugyan ez volt a helyzet csak fordítva ő volt szerelmes belém és én nem akartam többet azóta neki már volt néhány nagyon rossz kapcsolata, ez a tény növeli az esélyeimet?
18/F
2009. nov. 16. 16:57
1/4 anonim válasza:
Sehogy. Ne. Biztos rosszul érzed. Csak nincs csajod és hiányzik valaki. De ezért nemérdemes felrúgni egy barátságot.
2/4 anonim válasza:
Szerintem az esélyeid nem attól függőek, hogy mennyi rossz kapcsolata volt! Attól függ, hogy még érez-e irántad valamit! Ne jelzéseket küldözgess, az a nők dolga, a férfiak lépnek és elmondják mit éreznek! Ha valóban szerelmes volt beléd akkor szerintem van esélyed...
Vigyél neki egy szál virágot és mondd el mit érzel!:)
3/4 anonim válasza:
most van kapcsolata a lánynak ha van ne rugd fel ha nincs probálkoz hoditsd meg ne halgas senkire csak is a szivedre
4/4 anonim válasza:
Ha ő most nem szerelmes senkibe, akkor mondd el neki, hogy úgy tűnik most te szerettél belé, legalább is érzel iránta valamit.Ha nemet mondd, akkor dönd el, hogy neked jó-e az,, hogy csak barátok vagytok és tusz vele úgyan olyan lenni,mint eddig és nem úgy ránézni mint 1 nőre, akit megkívánsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!