Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a mostoha tesómba. Nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Az én anyukám kb. két éve van az apukájával. Azóta ismerem. Az első perctől kezdve jóban vagyunk és mindig is tetszett mint pasi. A suli miatt idén szeptembertől együtt élünk Pesten egy albérletben. Szép lassan beleszerettem:) És szerintem ő sem csak úgy tekint rám mint a hugicájára. Tuti nagyon jó párkapcsolat lenne közöttünk, csak ne lenne ez a mostohatestvérség dolog:( Egy kapcsolat köztünk nagyon túlmenne a jó erkölcs határain?2011. nov. 17. 18:44
2/10 anonim válasza:
Szüleitek biztos érdekesen néznének!
3/10 anonim válasza:
Nektek genetikailag semmi közötök sincsen egymáshoz, magyarul a kapcsolatotok teljesen normális.
4/10 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Nyugodtan szeressétek egymást. :)
5/10 anonim válasza:
Nem vagytok vérronkonok, ha összejönnétek, ugyaz lenne a helyzet, mint anyukád és az apukája között, sima párkapcsolat. Egyébként milyen idősök vagytok?
6/10 Szőkevagyok,nemhülye válasza:
A Twilightban sincs semmi bajuk ezzel...
7/10 anonim válasza:
nem vagytok vérrokonok, nem para.
8/10 A kérdező kommentje:
De jó, hogy így látjátok:))
ma 19:01:
én 18 vagyok
tesóm:) pedig 20
2011. nov. 17. 19:11
9/10 anonim válasza:
Nem csak azért szerettél bele, mert kényelmes, kéznél van úgymond? Ha nem, akkor rendben.
10/10 anonim válasza:
mi az a tvajlajt???
mervado???
ha ott lehet,akkor mashol is???
ha rantott patiszon holnap parabolaantennat epittet a fejebe,akkor az is jo lesz,mert tvajlajt???
pffff...
amugy a kerdesre valaszolva,mi gond lehet belole???
sem biologiailag,sem jogilag nincs akadalya...
erkolcsileg sem(kb felnottek vagytok mind a ketten)...
maximum azon lenne erdemes elgondolkodni,hogy mi van,ha megsem megy...mert akkor itt nincs olyan,hogy soha tobbe nem latod a masikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!