Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt velem? A fiúk gyűlölnek.
Figyelt kérdés
16/L
Soha nem volt barátom, mert nagyon csúnya vagyok és a fiúk ezt a tudtomra is adják:( Folyamatosan piszkálnak, hogy nem érdemlem meg az életet hogy lehetek ilyen csúnya. Soha nem lesz senkim és egy ujjal se nyúlnának hozzám. Nagyon sokszor sírva jövök haza annyira fáj ez az egész.:((((
A lányok meg mindig bántanak, hogy hogy nézek ki, nézzek magamra. Nem vagyok agyon smikelve, műkörmös, hajhosszabbításos, szolizott csaj, de a fiúk őket tekintik valakinek.
Miért csinálják ezt? Nem tehetek róla, hogy ilyennek születtem, de inkább bár ne születtem volna meg....
2013. szept. 28. 13:23
21/33 anonim válasza:
16-17 évesen ne is várj mást a fiúktól. Később job lesz hidd el, és sokan többre is fogják értékelni a hozzád hasonló lányokat, mint műkörmös, szolizott csajokat :)
22/33 anonim válasza:
Fogadd meg a 15ös válaszolónak a tanácsát. Én is átmentem ezen az időszakon, most 19 vagyok.
Le kell szarni az embereket. Ennyi, és máris jobban leszel!
23/33 anonim válasza:
Keress új barátokat és mutasd meg azoknak h szarsz a véleményükre :) Ne érdekeljen :) 15L
24/33 A kérdező kommentje:
vannak barátaim de azok akik engemet bántanak, na ők az én barátaimat is lenézik, mindig is úgy csináltam hogy nagyon nem érdekel a vélemyénük de akkor sem hagytak békén sajna:(
2013. szept. 28. 15:57
25/33 anonim válasza:
17 éves koromig engem is állandóan lecsúnyáztak, de elhatároztam, hogy aerobikozni fogok, hogy nézzek ki valahogy, és csinosabban öltözködöm. már nem tartom magam csúnyának, visszajelzések szerint nem is vagyok az, persze van akinek egyáltalán nem tetszem, de ez már nem érdekel.:) de megértem, hogy rosszul érzed magad, bennem is megmaradt ez a korszak elég durván, nincs is önbizalmam. de próbáld kihozni magadból a legtöbbet, és meglátod, hogy valakinek te leszel a legszebb.:)
27/33 A kérdező kommentje:
és miért érdemelném meg?
2013. szept. 28. 17:14
28/33 anonim válasza:
Mert nem válaszolsz a privát üzenetekre :D
29/33 anonim válasza:
Ennyire csak nem lehet vészes a külsőd...
30/33 Szergej55 válasza:
A korosztályodbeli fogyatékosoktól ne várj mást, inkább örülj, hogy nem kell kiemelkedned közülük, mert maguktól alád süllyednek. Az eldebilesedés világszintű folyamat, ha nem foglalkozol a tahókkal, máris könnyebb lesz az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!