Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt velem? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt velem? A fiúk gyűlölnek.

Figyelt kérdés

16/L

Soha nem volt barátom, mert nagyon csúnya vagyok és a fiúk ezt a tudtomra is adják:( Folyamatosan piszkálnak, hogy nem érdemlem meg az életet hogy lehetek ilyen csúnya. Soha nem lesz senkim és egy ujjal se nyúlnának hozzám. Nagyon sokszor sírva jövök haza annyira fáj ez az egész.:((((

A lányok meg mindig bántanak, hogy hogy nézek ki, nézzek magamra. Nem vagyok agyon smikelve, műkörmös, hajhosszabbításos, szolizott csaj, de a fiúk őket tekintik valakinek.

Miért csinálják ezt? Nem tehetek róla, hogy ilyennek születtem, de inkább bár ne születtem volna meg....

2013. szept. 28. 13:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Miért nem árulod el, legalább hogy hol laksz?
2013. szept. 28. 13:33
 12/33 A kérdező kommentje:
románia
2013. szept. 28. 13:35
 13/33 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez volt. Gyűlöltem a kamaszkort tíz évig nonstop bactattak, hogy szüzen halok meg, stb.

Ami fontos:

1. Sz..ard le az egészet. Komolyan, majd elrohadnak a saját nyomorukban, annyira felszínesek.

2. Legyél mindig okosabb. Ez azért fontos, mert rájössz, hogy szerezheted meg, amit akarsz, még ha nehéznek is tűnik.

3. Az idő segíthet, én pl komolyan szebb lettem 18-19 éves koromra.

Együttérzek veled, de kitartás! Keress magadnak olyan társaságot, akik nem a külsőd miatt kedvelnek, neked is jót fog tenni.

Sajna engem egy életre hazavágott önbizalom tekintetében ez az időszak, és senki nem érti miért mikor "olyan szép vagy és kit érdekel mi volt régen?". Tudom, hogy ezt nem lehet csak úgy elfelejteni. Hajrá kiscsaj én neked szurkolok.

22L

2013. szept. 28. 13:38
 14/33 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. szept. 28. 13:44
 15/33 anonim ***** válasza:
16 évesen, ha csak nem vagy a tipikus vasalthajú, agyonsminkelt tucatcsaj, akkor lehet még gyerekarcod... Amit nem tartanak annyira szépnek még. Később, amikor idősebb leszel, hidd el, már lehet, hogy irigyelni fognak, bepróbálkoznak ezek a "drágák"! Mert most nem rontod el a bőrödet, a hajadat, sokkal fiatalabbnak és szebbnek fogsz tűnni később, 20 évesen. Hosszú távon csak te jársz jól, hidd el ;) Addig csak tűrj, viseld el és erősödj meg lelkileg! :) És próbáld megtalálni azt a stílust, ami a legjobban illik hozzád, amitől a legszebb leszel, de ne sminkeld magad agyon.
2013. szept. 28. 13:46
 16/33 anonim válasza:
mi a fraert foglalkozol f...zfejekkel??? biztos vagy benne hogy az o velemenyuk szamit? meg a sok rib...al? persze k...va sexy az ha valaki pothajjal me 49 centis korommel feszul agyon b...ott sminkel... nem sexy ri...os !!!! ra nez az ember es nem egy "kapcsolatot" es szep lanyt lat... hanem egy ku...ni valo lanyt..sszanalmasak :))) teis megfogod talalni az igazit csak ido kerdese a gyokerekkel meg ne foglalkozz egyikfuleden be masilon ki. unott eletu gyikok ... ;)))) udv. egy lany.
2013. szept. 28. 13:50
 17/33 anonim ***** válasza:
mutass egy képet, mit jelent a csúnya
2013. szept. 28. 13:57
 18/33 A kérdező kommentje:
csak ha priviben írsz és hogy hol laksz, nem akarok ismerősnek írni
2013. szept. 28. 14:01
 19/33 anonim ***** válasza:
Ilyenek a középsulis fiúk.
2013. szept. 28. 14:16
 20/33 anonim ***** válasza:
En bírlak kérdező :*
2013. szept. 28. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!