Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza a lányok társkereső oldalakon?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok. Nagyon unatkoztam és regisztráltam egy ilyen oldalra (Badoo). Írtam rengeteg lánynak de egy se írt vissza. Nem vagyok csúnya gyerek, igazából élőbe pozitív visszajelzéseket kapok, és őszintén nem hiszem hogy ilyen oldalon sok jobb pali lenne nálam. Én mindig kedvesen írok egy üzenetet, hogy milyen szép a lány és hogy megismerném amire nem felelnek semmit de az üzenetet megnézik. Nem értem, legalább egy elutasító választ küldenének...2013. szept. 28. 10:19
2/5 anonim válasza:
Erre egyetlen valódi válasz van: nem tetszik nekik az arcod. Minden azon múlik. A szöveged, a kedvességed csakis azután válik érdekessé, hogy átmentél a külső szűrőn. Persze áltathatod magad, hogy nem ez a helyzet, de szembe kellene nézned ezzel. Az semmit se jelent, hogy élőben kapsz pozitív jeleket. A siker egyetlen mércéje, hogy hány csajod volt.
3/5 anonim válasza:
Társkeresőn csak a bradpittek számíthatnak válaszra a lányoktól.
4/5 anonim válasza:
Kikérem magamnak, én még a 40éves "papónak" is visszaírtam anno. :D
5/5 anonim válasza:
csomó oka van:
-már ismerkedek valakivel
-lusta vagyok
-nincs időm
- korlátozott darabszámú levelet küldhetek csak
- nem tetszel
- a leveled sítlusa nem tetszik (nem jön be a szöveg)
- kevés az időm-
- annyira sok levelet kapok elveszel a sok fiú közt
-nem talállak érdekesnek
én csak annak írok vissza,aki külön megkér h nemleges válasz is legyek szíves megírni, akkor megsajnálom és valszínű visszaírok. de utálom aki gerinctelen jelzővel illeti azt a személyt akinek ír,aztán meg ha nem írnak neki vissza akkor már rögtön le vagyok gerinctelenezve. csodás, jól kezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!