Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, ha valakivel nem túl rég ismerkedtetek meg társkereső oldalon, de még nem láttátok, akkor mondanátok ilyeneket?
Tehát hogy is mondjam, te nagyon helyes vagy...cuki vagy... már várja hogy találkozzunk..aranyos vagyok, csókolgatna, puszilgatna... na hasonlók, a többit a fantáziátokra bízom. Lehet hogy jó vagyok, na de ennyire biztos nem. Ha csak a negyedét komolyan gondolja, már akkor elpirulnék.
Létezhet ilyen ? :D Illetve Párizs megér egy misét?
Amiket mond azokat komolyan gondolja, csak Te hidd el a negyedét annak amit magáról írt!!!
:)))
Azt az egyet megfigyeltem, hogy az emberek az interneten sokkal túlzóbbak az interneten mint a való életben.
Mivel nem szemben állnak egymással a felek sokkal felszabadultabb a bókolás vagy a trágár szóváltás, majd a személyes találkozónál csak nagy a csend. :)
Mindent tudni kell a helyén kezelni.
Gondolom te vagy a lány.
Ne add be a derekad rögtön elsőre a szép szavaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!