Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk lányok, ha valakivel nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lányok, ha valakivel nem túl rég ismerkedtetek meg társkereső oldalon, de még nem láttátok, akkor mondanátok ilyeneket?

Figyelt kérdés

Tehát hogy is mondjam, te nagyon helyes vagy...cuki vagy... már várja hogy találkozzunk..aranyos vagyok, csókolgatna, puszilgatna... na hasonlók, a többit a fantáziátokra bízom. Lehet hogy jó vagyok, na de ennyire biztos nem. Ha csak a negyedét komolyan gondolja, már akkor elpirulnék.

Létezhet ilyen ? :D Illetve Párizs megér egy misét?

2013. aug. 18. 15:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen kimaradt, hogy 20 év körüliek vagyunk.
2013. aug. 18. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. alapból nem ismerkednék soha randioldalon. 17/F , de ha úgy gondolod akkor YOLO és hajrá :D
2013. aug. 18. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Én a Párizs megér egy misét-re szavazok... és hát na nehezen hiszem el azokat amit mondd, de egyszer élünk. Nincs barátnőm... nincs kockázat
2013. aug. 18. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Amiket mond azokat komolyan gondolja, csak Te hidd el a negyedét annak amit magáról írt!!!

:)))

2013. aug. 18. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt az egyet megfigyeltem, hogy az emberek az interneten sokkal túlzóbbak az interneten mint a való életben.

Mivel nem szemben állnak egymással a felek sokkal felszabadultabb a bókolás vagy a trágár szóváltás, majd a személyes találkozónál csak nagy a csend. :)

Mindent tudni kell a helyén kezelni.

Gondolom te vagy a lány.

Ne add be a derekad rögtön elsőre a szép szavaknak.

2013. aug. 18. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú.... illetve te mondanál egy lányra olyat hogy helyes?:D
2013. aug. 18. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!