Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS 0690444344 melyik társkereső oldalra regisztrálhattam?
hát barátom, téged csúnyán csőbehúztak! :D
nézd csak meg az egyenleged?!
javaslom a kártya letiltatását azonnal...
sok sikert!
ahol megadtad a számod az az oldal küldi az sms-eket.
Apró betűs részben leírja h milyen számra kell visszaküld a STOP szót sms-ben, ahhoz hogy leálljanak a pénzed leszívásával. :D
be kéne társulnom egy ilyen oldalba :D
hamar gazdag lennék :D
hát aki annyira regisztrált, hogy nem tudja, így járt
azért ne mond már, a tartalomból csak tudod, amúgy azokon az oldalakon ahova mentél, ott a telefonszám, csak idő mire lezongorázod,
Hát barátom, leszopattad magad... apróbetűt elolvasni mindig!!! Amúgy itt már írták, ahol megadtad, ott írják, hogy hogyan iratkozhatsz le.
Amit most legombolnak rólad, az jellemzően fogadott SMSenként 4-500 HUF.
Elmondom :)
www.szexelek.hu
Lépj be (elvileg kellett regisztrálnod a telszámodat oda úgy hogy küldtek a telszámodra 4 jegyű számot aktiválni)
Majd a beállítások -nál :
Milyen gyakran szeretne értesítést kapni az üzeneteiről ?
módosítsad "azonnal" ról "SOHA" -ra
Hova szeretné kapni az üzeneteket ? *
módosítsad a "mobilomra és a postaládámba" -ról " POSTALÁDÁMBA "
Alatta a "mentés" és kész...
Majd deaktiváld a profilodat...
én eddig 2800ft -ot generáltam de még várok holnapig mi lesz a végeredmény...
A poén hogy központilag letiltattam az összes emeltdíjas sms fogadást s t-mobilnál...és hopp ittvan az uj egyenleg...valahogyan kijátszák vagy a trémobil kakil rá hogy "valóban letiltsa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!