Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (A többi lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (A többi lent. )

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy lány, akibe beleszerettem, és nagyon jól voltunk addig, de mióta szerelmes vagyok belé, nem tudom magamat adni ez által nem nagyon tudok vele kommunikálni. Gondoltam már rá, hogy ezt elmondom neki de inkább megkérdezem itt, hogy mt tegyek, mert tudom, ha ezt elb@om, mindent elrontok.

2013. szept. 27. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia :D hány éves is vagy? Én: 15/F.. figyelj.. Jól tervezd el mit mondasz.. aztán össze szeded megad.. odamész azt mondod: szia.. Ha erre jön tőle válasz ezt kell tenned: Gyorsan magadban elszámolsz háromig aztán hangosan kibököd amit szeretnél ;) A lányok imádják ha zavarban vagy (Y)
2013. szept. 27. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
helo,15 vok én is.osztálytársról van szó,szal alap alap,hogy köszönök.a problémám főleg az,hogy eddig magam tudtam mutatni,megnevettetni.mióta szeretem,zavarba jövök előtte,és nem ju eszembe semmi.
2013. szept. 27. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
első vagyok.. ezért találd ki mit akarsz mondani.. -_-
2013. szept. 28. 16:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Na,nem írtam a fejleményeket.Szóval mindig elkísérem szerdánként,és hétfőként együtt megyünk haza,szóval van sokszor mikor tudunk beszélgetni.Csak azt nem tudom,hogy miről...milyen témában kezdeményezzek Vele beszélgetést?
2013. okt. 11. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne így konkrétan megmondanod neki, hogy szereted, legalább is most még nem. Először próbálj puhatolózni, hogy ő hogyan áll veled. Ilyenkor nagyon fontos a nonverbális kommunikáció, azaz a testbeszéd. Próbálj meg testileg közelebb kerülni hozzá és figyeld a reakciót. Pl "véletlenül" érints meg a karját, vagy kezdetben csak mint egy barátot öleld meg, vagy adj neki puszit és nézd meg mit csinál. Elhúzódik? Benne van a dologban? Vagy csak eltűri? Később kezdeményez ő is fizikai kontextust? Hidd el, ezek többet jelentenek, mint a szavak, hiszen normális emberek akárkit nem engednek csak úgy be a privát szférájukba.

Ezzel a lányok imádják, ha zavarban vagy kijelentéssel meg én vitatkoznék, de persze fajtája váltogatja. Bennem például nem ébreszt különösebb érdeklődést. Nem tudom mennyire ismered, ha annyira még nem, akkor beszéljetek egymásról, ismerjétek meg jobban egymást. Hobbi, zene, filmek, könyvek, iskola stb. Osztálytársak vagytok így van egy csomó témátok. Pl egy nehéz dolgozat után nyugodtan kérdezd meg, hogy sikerült neki (ha jól gratulálj, ha rosszul, vigasztald vagy ajánld fel a segítséged) kérdezd meg, hogy szereti-e az adott tárgyat, ha nem akkor mit szeret, tudja-e, hogy mi szeretne lenni és társai. A lehetőségek tárháza kezdetben szinte végtelen, aztán persze minél jobban ismered őt, annál inkább tudod, hogy miről beszél szívesen. Nagyon fontos, hogy a lány érezze, figyelsz rá és érdekel, amit mond.

Aztán, amikor már jobban ismeritek egymást, ajánlhatsz neki suli utáni programokat (pl hívd el egy filmre, ami téged érdekel és szerinted neki is tetszene, vagy ha mondjuk szereti a művészeteket, akkor múzeumba, kiállításra stb.) Ha nem vagy nagyon nyomulós, de azért sejteted, hogy több számodra, mint egy egyszerű havercsaj, akivel néha el-eldumálgatsz, akkor annyira nem lőhetsz mellé.

2013. dec. 16. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!