Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tulajdonságai vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonságai vannak az igazi férfinak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 10:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#20 Létezik, csak semmi sem igaz abból, amit ír ;)
2013. szept. 26. 19:51
 22/29 anonim ***** válasza:

# 20

Igen, létezem. :) És az előttem szóló úriembert is cáfolnám: Nem szokásom hazudozni, egy anonim oldalon még értelme sem lenne.

2013. szept. 26. 20:03
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül hazudsz, lehet h csak nem ismered magadat :) Az tény, h nem létezik olyan lány, akire tényleg igaz lenne, amit írtál.
2013. szept. 26. 20:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Szàmomra az igazi férfi kedves és öszinte,tiszteljen és szeressen engem...külsöre nem kell egy Adonisz legyen...az én pàrom nem egy àlompasi külsöre ,de belsöre annàl inkàbb és hosszutàvon ez az a mi szàmit!
2013. szept. 26. 20:31
 25/29 anonim ***** válasza:

Nézd, engem baromira nem tud már érdekelni a véleményed, szóval ennek tudatában reflektálj a hozzászólásaimra.

A barátom olyan, ahogy kifejtettem abban a bizonyos válaszomban, és én tudom, hogy mennyire szeretem őt, nem pedig te. :) Bocs, ha ez frusztrál.

2013. szept. 26. 21:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Lehet h ilyen, de ha nem nézne ki jól, nem jöttél volna össze vele.
2013. szept. 26. 21:14
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha az azt vonná magával, hogy nem tudnék ilyen szinten vonzódni hozzá, akkor lehet, hogy igaz. És? :) Hozzá tartozik a dologhoz az IS, hogy vonzódj a párodhoz. Ezzel nyilván így vagy te is.

Viszont fordítva is. Ha ugyanígy nézne ki, de nem olyan lenne, mint leírtam, szintén nem ő lenne a párom.

2013. szept. 26. 21:19
 28/29 anonim ***** válasza:
De igen, akkor is ő lenne a párod, mert úgyis azt látnád bele, amit keresel. Ti lányok belsőre is a külső alapján ítéltek.
2013. szept. 26. 21:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Szép is lenne, LOL. :D
2013. szept. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!