Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságai vannak az igazi férfinak?
Igen, legalább értékelnétek az őszinteségem... pff.
6os voltam.
#13 az az érdekes, hogy szerinted azért, mert egy nőnek van valamiről elképzelése, te elég buta vagy ahhoz, hogy elhidd, mindegyik ugyanúgy gondolkozik.
az meg végképp szomorú, hogy nem látod a cinizmust, mikor jobban kiveri a szemed, mint egy első szex előtt álló ügyetlen pasi farka.
Teljesen őszinte válasznak tűnt, nem rakott bele semmilyen fricskát, ami erre utalt volna.
Az lehet, hogy a nők személyisége különböző, de az ösztöneik ugyanolyanok.Ez a típus mozgatja meg őket, csak sokan; akik nem tehetik meg, hogy eszerint éljenek; kompromisszumokat kötnek.
Egyébként meg, nem tudom mi a fenét vártok el tőlünk. Azt hangoztatjátok, őszinteséget. Ha a lány bevallja, hogy igenis számít a külső, és a pénz, akkor lehurrogjátok, elhordjátok mindenféle lotyónak. Ha meg nem ezt mondja, hanem hogy neki jobban számít a belső, a személyiség, ellenben a külsővel, vagy az anyagiakkal. Akkor is leoltjátok, és 100%osan megvagytok győződve róla, hogy hazudik.
Szedjétek már össze magatokat!!!
Köszönöm a hozzászólásokat. Érdekesek. De konkrétan belső tulajdonságokra gondoltam, mert ok, hogy izmos meg legyen kopasz, mert akkor sok tesztoszteront termel, ezek hosszú távon nem mindig hozzák meg az elvárt eredményt a kapcsolatban.
Mitől férfi a férfi, nem pasi, meg csávó, hanem férfi.
Na, ehhez valamit?
"Jóképű, magas, izmos, gazdag, bunkó, agresszív. Legalábbis a nők szemében ez jelenti az igazi férfit."
Mocskosul unalmas már ez, és egy hatalmas hazugság. Attól még, hogy vannak nők, akiknek erre van igényük, még nem lesz mind ilyen. Én pl. kifejezetten rühellem a bunkó, agresszív alakokat. Semmit nem tudnak nyújtani lelkileg, ha meg még ostobák is, akkor az az érzésem, hogy inkább fejbelőném magam, minthogy 5 percig akár beszélgessek egy ilyennel.
A kérdésre: Nekem belső terén az ész, az intelligencia, az érzelmesség (ami nem egyenlő a túlzott nyálassággal), a jószívűség, döntőképesség (nem bírom, ha egy férfi döntésképtelen), tisztelettudás a legfontosabbak, meg az, hogy legyen életcélja, öntudata. Szeretem ugyanakkor, ha megvan az illetőben az a fajta lazaság meg csipetnyi lustaság, ami bennem van, szóval nem pattog, és nem akar folyton rohanni valahová, lehet együtt punnyadni és néhanapján (amikor adódik lehetőség) semmit sem csinálni, csak hedoniztikusan élvezni az életet. Szeretem, ha össze tudunk hangolódni humor terén, tudunk együtt nevetni.
Egyébként külső is számít, de nem tetszettek soha a kigyúrt pasik. Az anyagiak a legeslegkisebb mértékben sem érdekelnek. :)
Határozott fellépése van és magabiztos.
Amúgy is elég széles a skála, hogy kinek mit jelent az igazi férfinak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!