Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az igazi férfiak az egyetemekről?
Figyelt kérdés
Annyira vártam, hogy végre egyetemista leszek, ott már felnőtt, érett férfikkal lehet ismerkedni- gondoltam én. Mikor pedig bementem első nap, kis nyálgépek és deszkás- baseball sapkás girnyók hada fogadott...
Léteznek még egyáltalán normális férfiak? :(
2013. szept. 18. 22:52
1/15 anonim válasza:
Igen, sajnos már végeztünk az egyetemen.
2/15 anonim válasza:
A kisgólyák mind most jöttek a gimiből, várd ki, amíg diplomáznak.
3/15 anonim válasza:
Szia itt vagyok :D Én is most kezdtem.
Én is azt hittem , hogy az egyetem tele van komoly emberekkel , de azért ez nem teljesen így van , gondolom te is tapasztalod..
20f
4/15 October15 válasza:
vagy még most készülünk :D
de amúgy mi számít neked normális férfinak?:)
vagy csak ebből a szempontból rossz szakra jelentkeztél :D én pl töri v keleti nyelv és kultúrára megyek előbbin nem tudom elképzelni ezt a jelenséget utóbbival kapcsolatba meg nem tudom h mit várhatnék.
5/15 anonim válasza:
azt mondod, baseball sapkával el lehet kerülni az ilyen hülye lányokat?
6/15 anonim válasza:
Elmentünk az iparba termelni a GDP-t.
7/15 anonim válasza:
(3-as vagyok , mérnöki szakon vagyok és még itt is vannak érdekes fazonok , nemhogy más karokon , ott van ám a java :D)
8/15 anonim válasza:
léteznek csak annyira ritkák mint manapság a normális lányok :)
9/15 anonim válasza:
Melyik egyetemre jársz és milyen szakra?
10/15 anonim válasza:
Gratulalj a medianak. Kinevelt 2 generacio vasalt haju b_zit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!