Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már a csajozós oldalak sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már a csajozós oldalak sem segítenek, akkor itt a vég?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam/olvasok olyan oldalakat, amik a csajozással, a nők viselkedésével foglalkoznak. Én úgy látom, hogy elképesztően bonyolultak és soha nem leszek elég jó ehhez.Meg kell mondanom, hogy a kívánt hatás helyett pont az ellenkezőjét értem el az elolvasásukkal. Totálisan senkinek és teljesen butának érzem magamat utánuk.

Most komolyan, ilyenkor mit lehet már csinálni?

#ismerkedés #nő #lány #csajozás #Pick Up Artist #tehetségtelen önbizalomhiány
2013. szept. 25. 23:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Valóban igaz lenne, hogy sok lány van egyedül a félelem miatt?

Komolyan kérdezem!

Ezek szerint valóság lenne, nem csak egy üres legenda?

2013. szept. 26. 00:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Mondom az ismerőseim körében is tapasztaltam, hogy főleg a szebb lányok totál egyedül vannak, valamelyikőjüknek még barátja se volt soha, mert nem érdeklődnek utánuk. És hidd el van olyan, akiről elsőre azt gondolnád, hogy csak úgy cserélgeti a pasikat,de a valóságban még barátja se volt egyszer sem. Egyik barátnőm pont ilyen. Az a baj, hogy Ti azt hiszitek, hogy ő valami felsőbb szinten áll, és Ti még csak le se szólíthatjátok, pedig lehet pont ő mondana igent Nektek.
2013. szept. 26. 00:17
 13/19 David82 ***** válasza:

Én szívesen segítenék neked, de a helyzet az, hogy én sem vagyok nőcsábász. Egyébként neked milyen típusú nők tetszenek? Az alacsony kis kedvesek, vagy a nagy darab testes típusok?

Egyébként ne zavartasson, hogy mások mit mondanak, mert azért, hogy sikertelenek, téged is lehúznak. Pedig mindenkiben van valami érték, benned is, és ezt meg kell találni.

2013. szept. 28. 22:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Dávid, nemcsak ez a két típus létezik. Lehetőleg ne legyen sokkal kisebb, mint én és túlsúlyos se! Inkább amolyan átlagos körüli, az a legjobb!

Volt már régebben barátnő, de olyankor voltak segítő körülmények is, amik összehozták, jelen pillanatban "a semmiből" nem vagyok képes összehozni egyet.

2013. szept. 28. 23:33
 15/19 anonim ***** válasza:

"Totálisan senkinek és teljesen butának érzem magamat utánuk."

Ez teljesen normális, ugyanis ezek a csajozásos dolgok úgy kezdődnek, hogy légy önmagad és csak egy ici-picit változz, aztán szépen lassan rávezetnek, hogy az egész személyiségszerkezeted a baba korodtól sz&rul fejlődött és az alapoktól változtasd meg mindet.

Ilyenkor pedig meghasonlasz önmagaddal.

Biztos van neked is valami, amiben jó vagy, még ha teljesen felesleges, haszontalan is és még csak pénzt sem tudsz vele keresni. Na képzeld el most azt, hogy nem értesz hozzá. Ugye milyen nehéz? Így vannak ezzel a csajozógépek is. Képtelenek elképzelni, hogy milyen az, amikor valakinek valami nem megy, mert nekik ösztönös.

Aki meg azt állítja magáról, hogy egy lúzer volt előtte és megérti, tudja az vagy meggazdagodott vagy egy csaló aki ebből akarja megszedni magát, mint a puák többsége.

"Ezek szerint valóság lenne, nem csak egy üres legenda?"

Annyira valóság, minthogy MLM-ből milliomos lehet az ember. Gondolkozz már picit! Szerinted ezekhez a csajokhoz hány férfi megy oda csak naponta? Az emberi kapcsolatok bonyolultak, ezért néhány esetben lehet szerencséje a lúzernek is. Ilyenek azok, mikor

- A csaj épp "az első utamba kerülő férfivel lefekszem" hangulatban van.

- A csaj megunta a szépfiúkat és most változatosságra vágyik és épp te vagy az első csúnya, aki leszólítja.

- A csaj ízlésficamos és neki kifejezetten a csúnyák tetszenek és emellett még éppen szingli az alatt a pár óra alatt, amíg valaki le nem szólítja.

- A csajt jobban érdekli a belső mint a külső, ekkor viszont belső terén vannak olyan magas elvárásai, amik megfelelnek a csúcskülsejének.

Annyi igaz a legendából, hogy tényleg van sok önbizalomhiányos fiú, de ettől még minden szép lány tudja magáról, hogy szép, ugyanis folyamatosan kapja a visszajelzéseket a környezetétől.

Az önértékelési zavaruk vagy divat, vagy maximalizmus eredménye. Könnyű lenne azt hinni, hogy megvigasztalsz egy maga alatt lévő modellcsajt és az majd a karjaidba omlik. Helyette megölel, megpuszil és pár hét vagy hónap múlva leesik a tantusz, hogy a barátzónába vagy nála.

De engem is nagyon érdekelne, hogy mégis hol vannak ezek a lányok a VALÓSÁGBAN, mert az interneten közzétett tapasztalatok legtöbbször valami alternatív valóságot tükröznek.

Múltkor felajánlottam már (és mások is), hogy ezek a nagymenők bizonyítsák már be nekem amiket állítanak, de egyikük sem akart találkozni sehol a fővárosban.

2013. okt. 14. 11:33
 16/19 A kérdező kommentje:
11.33, nagyon tetszett a válaszod, realista és világos. Nagyjából valóban erről van szó. Aki korábban lent volt és feltört, az szerintem is elsősorban annak köszönhette, hogy a státusa, helyzete változott meg, nem pedig a személyisége.
2013. okt. 14. 19:28
 17/19 anonim ***** válasza:

elsőre valóban elképesztő ismeretanyagnak tűnik,de nem kell az egészet egy kalap alatt magolni.

ragadj ki egy részletet és azt gyakorold,ha megvagy vele nagyjából,akkor hozzáveheted a következő lépést.

pl shit tesztek,kontroll.

én pl full analfabéta voltam a netes játékhoz,levelezés,chatelés,msn-online game-ezek meg a nők kedvencei.

én meg eleve lenéztem a csajozás ezen ágát,mert pont a legjobb részem nem tud benne érvényesülni a külsőm.

elbuktam rajtuk,mint a sz-ar eleinte.

pedig így sokkal egyszerűbb felszedni őket,mint élőben.

kezeled úgy ezeket az oldalakat,mint az edzést.

először csak a rúddal nyomsz fekve,aztán 1 év múlva már a testsúlyoddal szériázol.

2014. jan. 31. 16:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó. Én meg nem vagyok full analfabéta ezekhez, de mégis ott bukik el mindig, hogy képet kell küldenem magamról. Amikor belementek személyes találkozóba sem kerestek utána többé, mert interneten önmagam lehetek, személyesen meg egy kis félénk kis szerencsétlen vagyok.

Próbálkoztam már ezernyi személyiségfejlesztő gyakorlattal. Voltam már agresszív félénk kis szerencsétlen, voltam bunkó félénk kis szerencsétlen, arrogáns félénk kis szerencsétlen és még sok más. De a lúzerségemet, a szerencsétlenségemet soha nem tudtam levetkőzni.

Az a típus vagyok aki még ha egy sportkocsiból kiszállva, kövér bankszámlával, menő ruhákban, stylist keze alól kikerülve sétálna is be "lassított felvételben" egy helyiségbe, vagy megbotlana valamiben, vagy magára öntene valamit, vagy kutyaszaros lenne a lába.

Ha egyik sem, akkor elkezdenék dadogni, berekednék vagy éppen teljesen más szót mondanék, mint amit akartam, amivel nevetségessé válnék.

Iparágak épülnek arra, hogy az ilyen embereknek azt az illúziót nyújtsák, hogy segíthetnek nekik. Nagyon kevés akinek valóban sikerült és nem csak beépített ember, aki azt mondja, hogy lúzer volt régebben, mert ezért fizetik. És ha nagyon megnézed akiknek sikerült sem úgy, ahogy azt ígérik. Nagy nehezen becsajoztatják, de azt már nem látod hogy pár év múlva is együtt maradnak-e. Vagy ha nem tartós kapcsolatra hanem csajozásra megy akkor nem-e ő lesz az, akit kihalásznak a Hajógyárin a Dunából. Mert lúzernek születik az ember. Azt nem lehet levetkőzni.

Egy született lúzer annyira tudja levetkőzni a lúzerségét, amennyire Michael Jackson tudta a fekete bőrét. Sosem leszel teljes értékű, bármekkora árat is fizetsz érte. És még a személyiséged is eltorzul, mert nem fogadod el önmagad.

2014. jan. 31. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:

egyetértek veled.

a pua szerintem és számomra arra jó,hogy egy-egy számomra nehezebb lépést áthidaljak,megoldjak,jobban átlássam,megértsem, de alapvetően nincsen problémám,szóval maradok elsősorban naturál,vagyis önmagam.

aki full nulláról indul neki,sőt,fél a nőktől,ott nem segít a pua.

2014. jan. 31. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!