Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már a csajozós oldalak sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már a csajozós oldalak sem segítenek, akkor itt a vég?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam/olvasok olyan oldalakat, amik a csajozással, a nők viselkedésével foglalkoznak. Én úgy látom, hogy elképesztően bonyolultak és soha nem leszek elég jó ehhez.Meg kell mondanom, hogy a kívánt hatás helyett pont az ellenkezőjét értem el az elolvasásukkal. Totálisan senkinek és teljesen butának érzem magamat utánuk.

Most komolyan, ilyenkor mit lehet már csinálni?

#ismerkedés #nő #lány #csajozás #Pick Up Artist #tehetségtelen önbizalomhiány
2013. szept. 25. 23:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

először is nem mindegy hány éves vagy.

másodszor meg érezd előbb jól magad a saját bőrödben, és akkor a lányok jönni fognak az maguktól.

2013. szept. 25. 23:19
 2/19 anonim ***** válasza:
marad a fizetős barátnő.
2013. szept. 25. 23:20
 3/19 A kérdező kommentje:

A koromat inkább hagyjuk, de messze nem vagyok már tizenéves. Tehát ez nem lehet a mentségem, hogy majd valamikor sokkal jobb leszek és már csak rossz emlék lesz az egész.

A lányok pedig nem jönnek maguktól, mivel x millió hódolójuk van és nincs rám szükségük. Csak azt tudom elképzelni, hogy rengeteg viszontagság után egy talán igent mond.

2013. szept. 25. 23:21
 4/19 A kérdező kommentje:
Az már megtörtént, de attól még magam alatt vagyok. Rossz belegondolni, hogy ezen a téren olyan szinten vagyok, mint egy 50 éves, ha szexet akarok, fizetnem kell érte.
2013. szept. 25. 23:23
 5/19 anonim ***** válasza:
2012-ben is azt hitték itt a vég, de mégse.
2013. szept. 25. 23:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Az a világra vonatkozott.
2013. szept. 25. 23:33
 7/19 anonim ***** válasza:

tudom a mai világban a lányok nem éppen kedvesek, legalábbis a többségük. azért írtam, hogy előbb a saját bőrödben kell jól érezned magad, mert hidd el sokat számít. Képzeld el, hogy megszólít két lány. Kinézetre teljesen egyformák. Az egyik arcán aggodalmat, bizonytalanságot látsz, nem mosolyog, ideges. A másik pedig mosolyog, vidám, bohóckodik veled. Első benyomásként melyik lenne szimpatikusabb?

Nekem is volt már olyan, hogy külsőleg nem is volt annyira vonzó nekem a srác, de a személyisége, a határozottsága nagyon bejött. Persze, kivételek mindig vannak. Úgyhogy ez is csak egy személyes vélemény. Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha jól érzed magad a bőrödben, élvezed az életed, akkor azt a környezeted is észre fogja venni.

2013. szept. 25. 23:42
 8/19 A kérdező kommentje:

Ez eddig jól hangzik, de mi van akkor, amikor jönnek az akadályok?

Egy példát írok. Nekem gyakorlatilag "ahhoz sincs jogom", hogy "tetszeni merjen valaki."

Tehát még csak az sem szabad, hogy kinézzek valakit, mert azonnal leolt valaki. Sőt, néha már kérdést is tilos feltenni bárkiről, mert már akkor is azonnal jön a: "Komoly kapcsolata van! Nem vagy az esete! Nem az ő szintje vagy/hol vagy te tőle?!"

És a többi marhaság.Ez még csak a gödör legalja, a többi még csak ezután jön.Ha bármelyik tesztjét elbukom, azonnal küld a pokolba. Ezért remélem, megérted, hogy miért vagyok ilyen lelkiállapotban.

2013. szept. 25. 23:48
 9/19 A kérdező kommentje:
Szóval a lényeg, hogy bármikor is úgy tűnt, kezdem jól érezni magamat a bőrömben, azonnal jött a hidegzuhany és visszakerültem a valóságba.
2013. szept. 25. 23:50
 10/19 anonim ***** válasza:

És ki az aki állandóan leolt Téged?

Engem aztán soha sem érdekelt mások véleménye. Az én életem, és én döntöm el kivel osztom meg. Meg aztán nekem senki se mondja meg, hogy mi az én szintem.

Amúgy lehet pont emiatt van egy csomó szép lány egyedül. Csomó ismerősöm van, aki szebbnél szebb leányzó, de nincs barátja, és nem azért mert várják a szőke herceget, hanem azért, mert senki se érdeklődik irántuk.

És mi van, ha pont az a lány mondott volna igent Neked, de te oda se mentél hozzá, mert az ismerősöd szerint ő nem a Te szinted.:S

2013. szept. 26. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!