Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női nevek/tulajdonságok alatt irkáló felhasználók vajon tényleg nők a való életben?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 01:18
21/58 anonim válasza:
tudod mibe vagy te a legjob ???? hazimunka esetleg. mashoz kozos sincs. fehernep xdd amit irtam amugy tuti. annyira felszines es buta valszoakt kapok h tutko nok irjak oket.
22/58 anonim válasza:
Ő majdnem férfi. Lennék érte homi. :)
25/58 anonim válasza:
22-es: Te most rólam beszélsz? Kikérem magamnak :D
26/58 anonim válasza:
mfw az A Sárkányidomár női név
:'s
28/58 anonim válasza:
Sárkányidomár legközelebbi neve: Golyóérett XD
29/58 anonim válasza:
ezt soha nem értem meg. miért esik jól valakinek ha hazudhat, mondjuk a neméről??
am arról a pasiról én is elhittem hogy csaj :D de hát töke volt a menyasszonynak...
30/58 anonim válasza:
én csaj vagyok, az már más kérdés hogy mindenki pasinak nézz egy-egy válaszomból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!