Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok a tulajdonságok amik miatt bolondultok egy pasi miatt?
1. intelligencia
2. összhang
3. kellemes hang
- hasonló természet, világnézet
- kedvesség, természetesség, őszinteség
- semmi sznobizmus, jó humor
- hozzám hasonlóan rajong a fantasyért és a sci-fiért, illetve nem nézi le azokat, akik szeretik a számítógépes játékokat
- külsőleg: szakáll, hosszú (nem rövidre nyírt) haj, szőrös mellkas
Elsőre ezek jutottak eszembe.
Nálam abszolút első az intelligencia, a kommunikációs készség, a humor, a stílus. Ezzel nagyon meg tud fogni egy pasi.
Második helyen a közös értékrend, figyelmesség, konfliktuskezelési készség áll.
Na meg persze a jó szex. :) Az elvárások KÖZÖTT persze szerepel az is, hogy nézzen ki valahogy (ápoltság, kisugárzás), és legyen normális egzisztenciája (nem jó az se, ha túl gazdag, pláne, ha rongyrázós, mert én sem vagyok az...)
2: Dobtam már nem egy pénzes és/vagy jóképű pasit azért, mert egy értelmes mondatot nem tudott kinyögni. Ennyit a betanult szövegemről, nálam az intelligencia mindennél fontosabb.
Az téged minősít, hogy csak ennyit látsz a világból, hogy a nőknek a pénz kell. Rossz csajok között keresgélsz, ennyi.
Ha valaki sír, az te vagy! :D
Nekem spec. van egy intelligens, kedves, figyelmes, humoros pasim, úgyhogy eszemben sincs sírni. :) Inkább élvezem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!