Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közelednek a fiúk félénk lányokhoz?
Jó, figyelj, segíteni próbálok.
Az, hogy nem hagy teret, az elég hülyeség. Sajnos manapság a nők a férfiak miatt nők, nem pedig maguk vagy egymás miatt. NEM FOGSZ találkozni olyan nővel, aki önként háttérbe szorul, csak hogy te érvényesülhess a fiúknál. Még megkockáztatom, hogy a legjobb barátnőd is csak akkor fogja átengedni neked a terepet, ha a pasi kicsit sem tetszik neki, plusz még idegesítőnek is találja.
Az élet ilyen, a közvetlenebb embernek minden téren könnyebb dolga van, munkaszerzés, barátkozás, párkapcsolat kialakítás, hivatalos ügyek intézése, váratlan leszólítás, stb, mint egy olyannak, aki félénk. Ez tény.
Természetesen semmivel nem vagy rosszabb, csak mert nem vagy hangos vagy feltűnő, és én tartom, hogy egy csöndes lány is lehet borzasztó érdekes, viszont ahhoz, hogy egy csendes, bámészkodóhoz odamenjen valaki a, vagy nagyon jól kell kinézned, b, rohadt erős kisugárzásodnak/pillantásodnak kell lennie.
Én lány vagyok, de ha magamból indulok ki egy nagy társaságban én sem szívesen elegyedek beszélgetésbe egy olyan lánnyal, aki egész idő alatt csöndben szürpöli a fröccsöt a romkocsma sarkában, és minden pillantásából az jön le, hogy halálosan unja magát, vagy pedig utál mindenkit maga körül, és minden hangosabb egyénre úgy néz, mint a tetűre, vagy a legjobb poénomon is maximum csak mosolyog, vagy esetleg a szexuális jellege miatt még el is pirul és csak zavartan leszegi a fejét.
Tegyük fel keresel egy kincset, és két kapu közül kell választanod, nagyobb kincset sejtesz a díszes kapu mögött, mint mondjuk a kerti pottyantóra hajazó falap mögött, nem? Aztán lehet, hogy a kerti pottyantóba aranyat szart valaki, de 20ból 1 ember néz be oda, aztán rájön, hogy a sok szar alól nehéz kitúrni az aranyat és inkább átmegy a másikba. Érted mit mondok?
Szóval teljesen oké, ha te csöndes vagy és visszafogott, és senki nem fogja megkérdőjelezni az intelligenciádat vagy az értékeidet, egyszerűen csak nagyon keveseket fog érdekelni, hogy rendelkezel-e ezekkel az erényekkel, mert nem tudod magad előadni. Ne a harsányabbakat okold, mert te nem tudsz érvényesülni. Az ember csak magára számíthat, ha érvényesülni akarsz, oldd meg, és ne mástól várj megoldást. Ha érvényesülni akarsz, akkor nyisd ki a szád, és mutasd meg, milyen arany van a pottyantós budiban!
26-os kommentelő vagyok.
Engem ne hibáztass én már mentem oda ilyen lányhoz.
De kérdező! Te mennyit foglalkoznál egy olyan emberrel aki szemlátomást tesz a fejedre,kerül,félszavakban válaszol és szinte sose mosolyog? Vagy úgy beszélnél valakivel ha mögötte figyelne 4 másik lány és vihogna?
Eseteimben ez történt.Hiába mentem oda és próbáltam beszélgetni nem lehetett kiolvasni a lányból hogy csak zavarban van vagy teljesen elege van belőlem.Ez leépítette az önbizalmat..
Nekünk fiúknak is van lelkünk.Egy olyan lányt keresünk aki megbecsül és aki a legjobb barátunk is egyben.Nem egy olyat aki felénk se néz és kegyet gyakorol azzal ha hozzánkszól..
17/F
Miért nem látni a kaméleont?
... hát azért...
26-os kommentelő:
nem, te összekevered a kettőt.. és nem hibáztattalak szóval nem kéne nekem esni, pont.
Nem estem neked.
Egyszerűen arra reagáltam,hogy szerinted nem küzdünk az ilyen lányokért.Pedig igen.
Nem csoda ha összekeverem,ha nem tudnak érthetően viselkedni,már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!