Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy változás után hogy kőzeledjek lányokhoz?
2 éve még 120 kiló voltam most vagyok 90,2 éve egyik legcsunyább ember voltam a lányok csúfoltak . kikockáztam a hasam izmot nőveltem fizurát változtattam tipikus szép fiú lettem belépek egy szórakozó helyre özömlenek rám a nők de én csak futok előlük nem merek beszélni velük,10 évig csúfoltak engem a nők és most se merek beszélni velük.Alkoholal meg drogal se müködik..
18 f 193cm 90kg
mi van? "Alkoholal meg drogal se müködik.. "
ahaaa,, szóval te akkor már drogoztál, meg piáltál is. Hát akkor 1, te valami rakat szar piát/drogot használhattál, 2,,, áh igazából hülye vagy kérdező..
mondjuk nem tudom összerakni hogy a francba lehet így "beijedni/futni" a lányok elől. Nem is értem, "sziaa,, tetszel :$ cupp" "ÖÖÖÖÖ,,, ööö jaaj izéé, mennem kell bekapcsolva hagytam az éjjeli lámpán!! CSAK ÚGY ZABÁLJA AZ ÁRAMOT PÁÁÁ.."
szóval ha ezen mind átmentél áhh.. hülyeség az egész
Pedig,leírás alapján nagyon jól nézhetsz ki(:
Nem akarsz küldeni egy képet?
Egyébként,nekem is hasonló gyerekkori "élményem" van,mondjuk annyira nem durva,de bennem is hagyott nyomot.
18L
Szia!
Először is gratulálok a fogyáshoz!
Másodszor: szemet szúrt nekem az utolsó mondatod. Hidd el, hogy azok a pasik, akik a nők kedvencei, nem alkohollal és droggal nyerik el őket!
Harmadjára: aki egy fizikai változáson megy át, így például fogyáson, el kell fogadnia az új külsejét. Ha lélekben még mindig az a sokat bántott fiú vagy, akkor hiába vagy adonisz, lerí rólad, hogy kicsi az önbizalmad!
Szerintem próbálj meg ne szórakozóhelyeken ismerkedni. Mit vársz azoktól a helyektől? Egyébként meg gakorlás kérdése az egész. Buszmegállóban, vonaton, bárhol lehet ismerkedni, gyakorlat kérdése az egész.
Remélem, segítettem!
(Én lányként szintén szeretnék változni. Tudnál küldeni egy előtte utána képet? :)
Bátyám 3 győnyőrü egyetemista lány társaságába hagyott 20 percre hogy nőveljem az önbizalmam én pedig dadogtam 1 mondatott kivert a víz pedig tudom hogy nem ugy nézek ki mint régen..
a mai történtek után vettem rá magam hogy változtatok, én is tudom hogy 2 év alatt ezt eltudtam érni , de ehhez nem kell 2 év csak 10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!