Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy változás után hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy változás után hogy kőzeledjek lányokhoz?

Figyelt kérdés

2 éve még 120 kiló voltam most vagyok 90,2 éve egyik legcsunyább ember voltam a lányok csúfoltak . kikockáztam a hasam izmot nőveltem fizurát változtattam tipikus szép fiú lettem belépek egy szórakozó helyre özömlenek rám a nők de én csak futok előlük nem merek beszélni velük,10 évig csúfoltak engem a nők és most se merek beszélni velük.Alkoholal meg drogal se müködik..

18 f 193cm 90kg

2013. aug. 5. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
nemtom haver, velem kb ugyanez a helyzet.
2013. aug. 5. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán egy kis beszélőkét is szedj fel.
2013. aug. 5. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

mi van? "Alkoholal meg drogal se müködik.. "

ahaaa,, szóval te akkor már drogoztál, meg piáltál is. Hát akkor 1, te valami rakat szar piát/drogot használhattál, 2,,, áh igazából hülye vagy kérdező..

mondjuk nem tudom összerakni hogy a francba lehet így "beijedni/futni" a lányok elől. Nem is értem, "sziaa,, tetszel :$ cupp" "ÖÖÖÖÖ,,, ööö jaaj izéé, mennem kell bekapcsolva hagytam az éjjeli lámpán!! CSAK ÚGY ZABÁLJA AZ ÁRAMOT PÁÁÁ.."

szóval ha ezen mind átmentél áhh.. hülyeség az egész

2013. aug. 5. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Pedig,leírás alapján nagyon jól nézhetsz ki(:

Nem akarsz küldeni egy képet?

Egyébként,nekem is hasonló gyerekkori "élményem" van,mondjuk annyira nem durva,de bennem is hagyott nyomot.

18L

2013. aug. 5. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is gratulálok a fogyáshoz!

Másodszor: szemet szúrt nekem az utolsó mondatod. Hidd el, hogy azok a pasik, akik a nők kedvencei, nem alkohollal és droggal nyerik el őket!

Harmadjára: aki egy fizikai változáson megy át, így például fogyáson, el kell fogadnia az új külsejét. Ha lélekben még mindig az a sokat bántott fiú vagy, akkor hiába vagy adonisz, lerí rólad, hogy kicsi az önbizalmad!

Szerintem próbálj meg ne szórakozóhelyeken ismerkedni. Mit vársz azoktól a helyektől? Egyébként meg gakorlás kérdése az egész. Buszmegállóban, vonaton, bárhol lehet ismerkedni, gyakorlat kérdése az egész.

Remélem, segítettem!

(Én lányként szintén szeretnék változni. Tudnál küldeni egy előtte utána képet? :)

2013. aug. 5. 21:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Bátyám 3 győnyőrü egyetemista lány társaságába hagyott 20 percre hogy nőveljem az önbizalmam én pedig dadogtam 1 mondatott kivert a víz pedig tudom hogy nem ugy nézek ki mint régen..

a mai történtek után vettem rá magam hogy változtatok, én is tudom hogy 2 év alatt ezt eltudtam érni , de ehhez nem kell 2 év csak 10 perc.

2013. aug. 5. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Bátyád jól kitolt veled. Épp az ellenkezőjét érte el, de legközelebb már hivatkozz a múltkori sztorira, és mondd meg a lüke bátyádnak, hogy szeretnél újra ilyen tökös csajok között lenni.
2013. aug. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!