Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem közelednek a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yuumia kérdése:

Miért nem közelednek a fiúk félénk lányokhoz?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy kirívó, nagyhangú lányokat jobban észreveszik, mint a másik végletet, pedig lehet a másikkal jobban járnának. Nem tudom s nem értem. Elmondanátok a véleményeteket? Kinek mik a tapasztalatai?
2013. szept. 23. 19:09
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Nem mindent. Például azt, hogy emberszámba vegyék, vagy értékeljék, azt pl nem. Ezekre úgyis majd csak +30 felett fognak rájönni, mire már olyan kiégettek lesznek, hogy már nem kellenek senkinek.
2013. szept. 23. 19:15
 12/40 A kérdező kommentje:
ha valaki visszahúzódó nem egyenlő azzal, hogy vélemény nélküli érdektelen alak.. lehet véleménye, sőt lehet okos is, csak például elnyomják őket
2013. szept. 23. 19:18
 13/40 anonim ***** válasza:
Mert nem éri meg, másrészt nem várunk túl nagy sikereket egy ilyen ismerkedéstől.
 14/40 anonim ***** válasza:
Sztem azért, mert a félénkebb lányok semmilyen visszajelzést nem adnak, h érdekli őket a srác, így hát az inkább feladja, mert nem lát esélyt.
 15/40 anonim ***** válasza:
16%

Egyik véglet sem vonzó túlzottan.

A kirívó csibék szinte duracell nyuszik, flörtöt/közeledést is előbb levágják, általában ribizlibokrok; a félénk bakfisok pedig unalmasak, szürkék, és szinte képtelenek kiállni magukért.

2013. szept. 23. 19:21
 16/40 A kérdező kommentje:
de lehet, ha egy kicsit kitartóbb lenne a másik fél, tisztelet a kivételnek, akkor egy nagyon különleges lányra lelne, nem? valahogy elveszett a mai társadalomból az, hogy harcoljanak valakiért, azaz ne adják fel könnyen az udvarlást vagy csak én látom így?
 17/40 anonim ***** válasza:

Én félénkebb, csendesebb lány vagyok, én sem kaptam még esélyt, hogy megmutassam egy fiúnak, azokkal, akiket szeretek, nagyon barátságos és kedves vagyok. :(

Amúgy én ilyen helyeken szoktam megfordulni: iskola, utca, McDonalds, mozi, pláza, könyvtár. Leggyakrabban. És szoktam buszon és vonaton utazni, ritkán villamoson is, általában jegy nélkül, még ritkábban metrón. :)

18/40 anonim ***** válasza:
75%
Persze, az előbbi csak nagy általánosítás volt. Mindkét "fajtából" lehet érdekes, okos, szépke, stb ember.
2013. szept. 23. 19:22
 19/40 anonim ***** válasza:

Kérdés: Van egy 20fős csoport. Van benne 3 hangos, vicces, harsány lány meg 3 olyan, aki csak szégyenlősen mosolyog, és harapófogóval kell kihúzni belőle mindent, a többi meg a kettő közötti. Kit veszel észre? 65%-ban a hangosat, 35%-ban meg azt a közteset, amelyik jól néz ki.

Ugyanakkor a félénk/csendes nagyon sokszor összetéveszthető az ingerszegénnyel és az unottal. Márpedig unott emberrel senki nem akar ismerkedni.

2013. szept. 23. 19:23
 20/40 A kérdező kommentje:
19-es értem én mit akarsz mondani, de nem éppen azokra a lányokra gondoltam, akikből harapófogóval kell kihúzni mindent, hanem inkább szerény, nem beszél csúnyán, nem tud hogy közeledni a fiúkhoz stb.
2013. szept. 23. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!