Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közelednek a fiúk félénk lányokhoz?
Egyik véglet sem vonzó túlzottan.
A kirívó csibék szinte duracell nyuszik, flörtöt/közeledést is előbb levágják, általában ribizlibokrok; a félénk bakfisok pedig unalmasak, szürkék, és szinte képtelenek kiállni magukért.
Én félénkebb, csendesebb lány vagyok, én sem kaptam még esélyt, hogy megmutassam egy fiúnak, azokkal, akiket szeretek, nagyon barátságos és kedves vagyok. :(
Amúgy én ilyen helyeken szoktam megfordulni: iskola, utca, McDonalds, mozi, pláza, könyvtár. Leggyakrabban. És szoktam buszon és vonaton utazni, ritkán villamoson is, általában jegy nélkül, még ritkábban metrón. :)
Kérdés: Van egy 20fős csoport. Van benne 3 hangos, vicces, harsány lány meg 3 olyan, aki csak szégyenlősen mosolyog, és harapófogóval kell kihúzni belőle mindent, a többi meg a kettő közötti. Kit veszel észre? 65%-ban a hangosat, 35%-ban meg azt a közteset, amelyik jól néz ki.
Ugyanakkor a félénk/csendes nagyon sokszor összetéveszthető az ingerszegénnyel és az unottal. Márpedig unott emberrel senki nem akar ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!