Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tudnak vonzódni virtuális lányokhoz?
Figyelt kérdés
Ha nagyon szép, és élethű is akkor találhatják vonzónak és tudják megszeretni?2013. ápr. 6. 23:55
1/24 anonim válasza:
Megszeretni? Hát nem tudom...de tetszeni biztosan.
2/24 anonim válasza:
Én nem. Bárkihez tudok vonzódni ha beszél hozzám, vagy megérint vagy valamilyen kontaktus van.
3/24 Christiano Ronaldo válasza:
Játszottál már az új Tomb Raiderrel?
Szinte éreztem a pillangókat a hasamba, annyira megkedveltem a Larát D:
Amúgy természetesen nem, khm, micsoda hülyeség, ahahahahha!!!! khm
4/24 anonim válasza:
Persze hogy tudnak.Van aki animére veri
5/24 anonim válasza:
ez kinek ne jönne be. még nekem is:D
6/24 anonim válasza:
vonzónak találás egy dolog, a szerelem pedig...
Bár itt elég sok nyominger van akik hiába múltak el 20 évesek, eddig csak az anyukájuk buláját látták csak.
7/24 anonim válasza:
Ja, jó popsit csináltak neki a játékban, néha fel is áll tőle a dákóm.
8/24 A kérdező kommentje:
Mi ez a Tomb Raider?? O_O Milyen játék? csak azért mert állati jónak tűnik... Én lány vagyok, de már félig virtuális. de csak félég. Kocka lány, de nem annyira, csak picit. Én szoktam embereket készíteni, és állandóan a szívemhez nőnek, meg szépnek aranyosnak találom őket pedig lányok...
2013. ápr. 7. 00:02
9/24 anonim válasza:
most hogy így kitetted a képet... le kell szednem a játékot xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!