Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tudnak vonzódni virtuális lányokhoz?
Figyelt kérdés
Ha nagyon szép, és élethű is akkor találhatják vonzónak és tudják megszeretni?2013. ápr. 6. 23:55
11/24 anonim válasza:
Kérdező, hol készítesz te embereket? Meg mivel játszol? :D
12/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ahoz hogy egy férfi beleszeressen egy nőbe nem kell sok, de ami viltuális abba nem lehet beleszeretni. Tetszik csupán. De viszont van egy másik dolog , a társkereső oldalak , vagy akár a Facebook is , ahol élő emberekkel virtuálisan társalogsz , flörtölni is lehet, ismerkedni. Itt viszon ahogy beszél ahogy fűzőget meglehet kedvelni az illetőt. Még egyszerűbben ha olyannak adja magát amilyenre vágyunk. És ennek a virtuális kapcsolatnak nagyon sokan az áldozatai. Mert lehet van olyan hogy élőben sosem találkoztak , egy fél órát sem töltöttek el együtt a való világban de mégis szeretik egymást. Csak Webcamon, skypon ,vagy cheten beszéltek és persze tervezgetik a találkozást a jővőben. De mivan ha az egyik közülük nem olyan amilyennek adja magát a képernyőn ? Sokan azt gondolják hogy ha már ha szeretik egymást elfogadják , nem , itt csalodik valamelyik és az akinek több álmai vannak.
13/24 A kérdező kommentje:
Embereket gyártok :D
Simsbe, mi másba. :D Kb annyira megszeretem őket, hogy félek a haláluktól már szinte... És imádom nézni és fényképezni őket. A háttérképem is az egyik lány, akit én alkottam, csak azért hogy bármikor rá tudjak nézni.
2013. ápr. 7. 00:09
14/24 anonim válasza:
Vicces én pont fordítva. Simsbe befalaztam őket majd beraktam 1 kandallót és mellé 1 kanapét. Aztán csak várnom kellett és jött a BURN.
Meg kiszedtem a medencéből a létrát:D
15/24 anonim válasza:
Azt hittem valami mmorpg-vel játszol. :D A Sims unalmas... :D nekem a Singles jobban tetszett. Bár kb 7-8 éve játszottam vele.
16/24 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy a Sims nem csak látványt, ad hanem a gusztusos látvány mellett beszél, nevet, dolgozik, saját személyiségjegyei vannak, stb egyszóval él. Szóval emiatt lehet (számomra) megkedvelni ténylegesen ezeket a figurákat.
2013. ápr. 7. 00:11
17/24 A kérdező kommentje:
Brigi én is szadiztam már őket :D
2013. ápr. 7. 00:12
18/24 A kérdező kommentje:
Drek, én túl sok játékot nem ismerek, a Singlesből képeket láttam, azok nem olyan szép grafikájúak szerintem.
2013. ápr. 7. 00:12
20/24 anonim válasza:
Brigi, azt hiszem neked valamilyen elfojtott vágyaid vannak... xD
Kérdező, mert az jóval régebbi mint a Sims, főleg az első rész. De a személyiség jegyek ott is megvannak. Imádtam, amikor az egyik kiakadt azon, hogy a másik nem jár dolgozni, és otthon se csinál semmit... :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!