Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz átemelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz átemelni a virtuális kapcsolatokat a való életbe?

Figyelt kérdés

Mindenki átesik ezen?

Van hogy elkezdek merülni a facebook világába és addig addig merülök amíg észre nem veszem hogy napok óta csak ott kommunikáltam emberekkel, ilyenkor kiábrándulok magamból és valami hihetetlen erős depresszióhoz fogható érzés fog el, hogy hova süllyedtem.

De lehet, hogy manapság ez a normális és tényleg napokat kell facebookozni valakivel mire ráveszed, hogy végre találkozzatok már?

Nekem ez egy kicsit furcsa, és az a legjobb amikor napok, hetek mennek el egy emberrel végül mégsem találkoztok és akkor, ennek mi értelme volt?

Nem feltétlenül a barátaimról beszélek.

Vagy ez csak számomra okoz ekkora problémát? Hogy a (főleg lányok) mindig halasztják a találkákat szinte ok nélkül?

2013. jan. 4. 20:27
 1/2 A kérdező kommentje:

Volt hogy például úgy találkoztam egy lánnyal, hogy konkrétan munkából jött el kiöltözve hogy láthassuk egymást. Aztán, bár minden oké volt nagyjából, utána csak facebookon beszéltünk, ott minden oké volt, de mindig jött a kifogásokkal, hogy most beteg, most újévig nem ér rá, hogy dolgozik, stb.

Minek jön ilyenekkel amikor simán el tudott jönni munkából is valamikor. Engem néz hülyének vagy tényleg adjak neki időt?

És sok ilyen van. Csak mert ilyenkor tényleg előjön az ilyen facepalm érzés, hogy most tényleg erre vesztegetem az időmet?

Hogy görnyedek egy laptop fölött könyörgöm és reménykedek hogy láthassak valakit? Ez tényleg így megy? Így kell manapság randit szervezni?

Nem megy az a felhívod telefonon, vagy küldesz smst amire válaszol és másnap már láthatjátok egymást vagy ez túlságosan dugásszagú meg ilyenek és meg kell szivatni a másikat mielőtt összejöttök? Nagyon szar érzés.... mondjátok, hogy csak velem van ez.

2013. jan. 4. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
nem csak veled.. 4 hónapja várok:( és most még haragszik is rám:(((
2013. jan. 4. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!