Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek a következő helyzetben?
Egyiket sem...Egyedül felnevelni egy babát nagyon nehéz.A barátodat meg szemen köpném,mert ha arra jó vagy,hogy megdugjon,akkor legyél jó akkor is ha terhes vagy...
Nem tudom mennyi idős vagy,de gondolom 15-17 éves körül...A babával tönkre tennéd a saját életedet is...
Nem vagyok abortusz párti,de annak sem vagyok híve,hogy éretlen ,majdnem gyerek fejjel szüljön valaki gyereket..
itt minden a matekon múlik!
hány évesek vagytok?
ha elég érettek vagytok az orrba szájba b.száshoz akkor a következményekkel is tisztában kellene hogy legyetek
az biztos hogy az abortusz egy iszonyú dolog bár tényleg egy tini kislánynak inkább ez mint az anyukaszerepet betölteni...az biztos hogy egy életre szóló lecke
a srác meg kössön csomót a farkára meg a nyakára is mert férfiként szégyenlem magam ha kefélni tud...
amugy én ugy tudom az abortuszért fizetni is kell kiváncsi vagyok a srác ad e rá zsét?
Szia!
Én a babát választanám, igaz én már 23 leszek, de ha fiatalabb lennék is, a baba mellett döntenék. Ha elvetetném, lehet később már nem lehetne gyermekem, mert elég nagy a kockázat. A párom meg, aki ilyet mondana, jobb is, ha lelép, mert akkor nem is szeretett igazán, és nekem ilyen pasira nincs szükségem! A családom biztos segítene a gyermeknevelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!