Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen döntést hoznátok a következő helyzetben?
Harmonikus párkapcsolatban élsz a pároddal (normál vagy házassági) és a következő döntés elé állítanak: el kell döntened, hogy a párod egy férfit vagy egy nőt elégítsen ki orálisan. Az indok, a következmény stb. mellékes - a lényeg, hogy döntened kell! Te kit választanál a párodnak: egy férfit vagy egy nőt?
Megjegyzés:
1. Mindenki (hetero- és homoszexuálisok) válasza érdekel.
2. A válaszhoz légyszíves írjátok már oda a korotok és nemetek!
A párom inkább egy nőt elégítsen ki, nem tudom miért, de inkább azzal. :)
17F
Jelen esetben nincs kibúvó - döntened kell valaki mellett!:)
Azért nem is írtam semmilyen okot, mert így mindenki azt képzel bele, amit akar. Ráadásul mindketten benne vagytok, hisz Te döntesz arról, hogy a párod mit tegyen.
van egy olyan tippem hogy fogadás volt ?:D
hát attól függ milyen fogadás, mert ha vesztettem volna a helyedben akkor szívatásból férfit mondanék, de ha nyertem akkor nőt :D
Inkább egy nőt elégítsen ki..Nem tudom miért,izgat a lány-lány dolog.
21 F hetero-manapság már nem egyértelmű(és általában a válaszok alapján itt sem)
Inkább egy nőt,mint egy férfit:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!