Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire izmos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire izmos az ideális férfi test? Képek lent

Figyelt kérdés

Erről mit gondoltok, mehet még fel izom?

[link]

[link]

2013. szept. 23. 14:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ez már sok(k)
2013. okt. 6. 14:45
 32/38 anonim ***** válasza:
Tul sokat gyurtal karra igy aranytalan lettel (persze lehet csak a kep miatt latszik igy). Mekkora a felkar atmerod megmeresztve?
2013. okt. 6. 15:01
 33/38 anonim ***** válasza:
Nekem már túl sok. :/
2013. okt. 6. 15:13
 34/38 anonim ***** válasza:
35%
Kis szalonnát egyél még kérdező,ne kreatint :)
2013. okt. 6. 15:22
 35/38 anonim ***** válasza:

Valaki azt írta, hogy soha nem mondtak még olyat a lányok hogy "nem kell, mert túl izmos".

Akkor ezzel elmondom, hogy én mondtam már egy pasinak, persze nem bunkón, de vette, hogy nekem nem jönnek be a testépítők - mondjuk nem is annyira a kinézet, hanem az életstílus zavar.(meg azért ez kb olyan mint a lányoknál a mellkérdés, azért itt is elég sokszor hallom, hogy már "túl nagy mellű lányok nem jönnek be")

Mindenesetre szerintem a kérdező teste jól néz ki. Nem néz ki lufinak :) De ennél több már sok lenne. Na meg nekem bejönnek a vékony pasik is... sok testalkatot látok vonzónak - kivétel a dagik, másnak meg ők jönnek be.

Mindenkinek más jön be! Az én ízlésem szerint ennyi elég már bőven, de te tudod :). Igazából nem másnak kell tetszened, hanem magadnak. Ha izmosabb akarsz lenni, akkor hajrá! :)

20L

2013. okt. 6. 15:26
 36/38 anonim válasza:
Hoholczer Richárdnak hívják.
2014. febr. 28. 15:23
 37/38 anonim válasza:
nem kell több, ez is sok
2014. máj. 17. 23:15
 38/38 anonim válasza:

En is testepitek kb 177 magass es 74 kilo de a vallam meg kell hogy szelesedjen hogy meglegyen az adonisz 1\1.6 na erre buknak a nok(aki nemet mond az hazudik)keskeny csipo szeles vall es aki azt mondja hogy neki nem teccik az azert mondja mert nagyon csunya vagy kover es soha nem lesz neki ijen testu palija.

Aki meg azt mondja hogy aranytalan az elobb gyozodjon meg hogy az o palijanak menyire aranyos a teste,nekem tecik en is ijen testet akarok.

Eddigi tapasztalatom szerint csak a kover es csunya lanyoknak nem tecik,egy szep nonek aki ad magara annal fulra bejon.

Nem az szamit hogy itt mit mondanak hanem hogyan reagalnak ra a valo vilagban.

2017. jún. 11. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!