Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire izmos az ideális férfi test? Képek lent
2013. szept. 23. 14:25
11/38 anonim válasza:
Nem hátrány! Még jobb is lesz! 25
13/38 anonim válasza:
Nekem is sok.. L/20
de a kis tinip*csák tuti olvadnának
15/38 A kérdező kommentje:
177, 73 kg
2013. szept. 26. 22:00
16/38 anonim válasza:
Te ? 73 kg? Érdekes... 63-65re tippeltem kb :)
Amúgy ez olyan vicces de tényleg... túl izmos... Élőben meg buknátok rá...
18/38 A kérdező kommentje:
thai-box régen, aztán box, arra akarok visszamenni, de edzésen meglepődtek hogy csak 73 kg vagyok
2013. szept. 26. 22:11
19/38 anonim válasza:
Nagyátlagban mindenkinek tetszik. Ha már a tel számomat be tudom pötyögni a hasán az nekem egy kicsit sok! De minden elismerésem, szép teljesítmény! :) L/18
20/38 anonim válasza:
#16 Élőben sem bukok az ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!