Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire izmos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire izmos az ideális férfi test? Képek lent

Figyelt kérdés

Erről mit gondoltok, mehet még fel izom?

[link]

[link]

2013. szept. 23. 14:25
1 2 3 4
 21/38 Tyler913 ***** válasza:

Ne vicceljünk már,hogy 72 kg sok...Bár fiú vagyok,de szerintem jó formád van,ne hallgass a picsogásra.

Egyetlen olyan lánnyal se találkoztam még,aki élőben azt mondta volna,"nem kellesz,mert túl izmos vagy." Ilyen nincs. Inkább attól félnek,hogy egy izmos srác felszínes. De az meg egyéniség dolga.

2013. szept. 26. 22:20
 22/38 A kérdező kommentje:
sajnos tapasztaltam ezt, volt már olyan hogy a hátam mögött megpecsételtek, pedig még nem is beszéltem velük
2013. szept. 26. 22:25
 23/38 Tyler913 ***** válasza:
89%

Sz.rni rá! Nehogy már Te kérj elnézést,mert jól nézel ki! Ha egy lánynak olyan alacsony az önbecsülése,hogy taszítsa egy jó külsejű férfi,akkor nincs miről beszélni.

Ez olyan,mintha egy csajnak kéne bocsánatot kérni,mert túl jó a melle,és ezért elbizonytalanítja a férfiakat. Agyrém.

2013. szept. 26. 22:30
 24/38 anonim ***** válasza:
27%
Akik itt azt mondták túl sok, élőben nedvesednének mint az állat... Eddz tovább, sok sikert!
2013. szept. 26. 22:33
 25/38 anonim ***** válasza:

24-es, csodás, hogy te minden lányt úgy ismersz, mint a tenyered, és azt is tudod, mi a valódi véleményük.

Nekem is sok lenne már, de ha visszamész sportolni, akkor jobb lesz. Egy jó tanács: húzd ki magad, ne keltsd egy görbe hátú ember képét. :)

19/L

2013. szept. 26. 22:50
 26/38 anonim ***** válasza:
aaaaaaaaaa pontjó!;))
2013. szept. 26. 23:30
 27/38 anonim ***** válasza:

Előttem de tudják 1-2en, mi kell a nőknek, és hogy mindenkinek ugyanolyan ízlése van :D

Én is azt mondanám, inkább sportolj mint gyúrj, finomabbak az izmok, de még úgy is izmos leszel, ami nagyon szexi ;) És igen, merem állítani, hogy a legtöbb nőnek az az izomzat jobban is fog tetszeni.

Akik meg ez alapján ítélkeznek; tényleg, ne is foglalkozz velük. Itt viszont konkrétan véleményt kértél a testedről, amit meg is kaptál.

2013. szept. 27. 02:35
 28/38 Tyler913 ***** válasza:
73%

Nem arról van szó,hogy mindenkinek ugyanolyan ízlése lenne. De visszatérő tendenciát látok abban,hogy a GYK-n lightosan izmos,naturál testekre is undorkodik a hozzászólók többsége,nem egyszer meg elhanyagolt,gizda vagy épp mackós (lol) testekre mondják,mennyire kívánatos. Két lehetőséget látok a magyarázatra:

1. Hirtelen a nők ösztönszinten megváltoztak,és a több tízezer éve működő,genetikailag kódolt vonzalom az erőteljes férfialak felé (jó vadász,védelem,nemzőerő) pikk-pakk kiveszett,vagy

2. Annyira kevés a jó testű férfi,hogy muszáj beérni a gizda/amorf csávókkal,és azt,aki foglalkozik magával,irigységből (tudja,neki soha nem jutna ilyen) vagy épp önigazolásból (az ilyen férfiak mind buták,felszínesek,csak magukkal foglalkoznak) lehúzzák ezen a fórumon is.

2013. szept. 27. 09:19
 29/38 anonim ***** válasza:
62%
Szimplán csak elmondjuk a véleményünket, amit a kérdező megkérdez. Egyszerűen ízlés dolga, kinek mi tetszik, fölösleges belemagyarázni az irigységet, és hasonlókat. Valakinek a macisabb alkat jön be, másnak meg a tiszta izom. Ennyire egyszerű.
2013. szept. 27. 12:35
 30/38 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos h a pasim ki legyen gyúrva. Csak az számít, hogy legyen annyira erős, hogy meg tudjon védeni. Hogy mellette biztonságban legyek.
2013. okt. 6. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!