Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van manapság a fiúknak? A koruk lenne az oka?
A fiúosztálytársaim 16-17 év körül vannak, és egyszerűen nem értem, hogy miért csak az számít, hogy mekkora a melle valakinek, és hogy mennyire viselkedik "menőn". Nagyon hiányzik, hogy úgy rendesen elbeszélgessek egy fiúval, mert fontosnak tartom a lelki dolgokat is. Bocsánat ha valakit megsértettem, nem azt mondom, hogy minden fiú, csak, hogy a többségük ilyen. Néha teljesen elkeseredek, hogy az én korosztályomból (gyakran még igazak is a 18-19 évesekre is..) nem fogok találni senkit... :/:(
És lehet rossz helyen keresgélek, de a az aranyos fiúknak már van barátnőjük..
16/L
1. Jajj xDDDDDD
Amúgy szerintem ez emberfüggő. Persze, az ilyen fiúk fordulnak elő gyakrabban.
Egyébként az aranyosak is szeretik a nagy melleket meg a jó segget, de őket nem kizárólag az érdekli, hanem más IS.
mély érzésű, filozofikus, komoly,jó beszélgetőpartner vagyok. mindezek mellett egy felszínes, bohókás bohóc is.
én szerintem.. ha csak az egyik vagy csak a másik véglet lennék,az végtelenül unalmas lenne. és ebből a példából is adódik, hogy sokszor egy emberben több van,mint amit mutat.
1 vagyok
Amúgy engem sem ezek érdeklnek.
A kérdés ellenpárja:
Miért csak az számít a legtöbb lánynak hogy milyen jóképű és menő a fiú?
17/F
Azért ha belegondolsz, lányoknál ugyanígy van. Korombeli csajok 80%-a, akit ismerek csak arra hajt, hogy milyen helyes, menő pasija legyen, az se érdekli, ha az a srác egy beképzelt paraszt.
Egyébként kérdésedre válaszolva: azért csinálják, mert 16 évesek, és dolgoznak a hormonok, kanosak:)
Én is megnézem a lányok fenekét, mellét, csak én nem arra hajtok. Úgyértem a többiekkel ellentétben el tudom különíteni a két dolgot, értsd úgy, hogy megnézem a lányok mellét, fenekét, de ha egy üresfejű liba akkor nem fog érdekelni, ellentétben egy normális, jófej csaj simán felkelti ÚGY az érdeklődésemet, mégha nem is néz ki olyan jól (persze ne legyen elhízott, pattanásos, igénytelen).
Tehát én simán beérem a NORMÁLIS, de átlagos csajokkal, talán mert én is átlagosan nézek ki.
16f
Köszi a válaszokat, jöhetnek még, ment a zöld pacsi!:)))
5-ösnek és 7-esnek üzenem. Valóban én is megnézem, hogy helyes-e egy pasi, de nálam pl. egyrészt a helyesség nagyon tág fogalom, másrészt ez csak a külső, a belső nagyon fontos. Ha pl. nagyon jól el tudok beszélgetni egy fiúval, akkor már szinte szerelmes vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!