Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi bajuk van manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van manapság a fiúknak? A koruk lenne az oka?

Figyelt kérdés

A fiúosztálytársaim 16-17 év körül vannak, és egyszerűen nem értem, hogy miért csak az számít, hogy mekkora a melle valakinek, és hogy mennyire viselkedik "menőn". Nagyon hiányzik, hogy úgy rendesen elbeszélgessek egy fiúval, mert fontosnak tartom a lelki dolgokat is. Bocsánat ha valakit megsértettem, nem azt mondom, hogy minden fiú, csak, hogy a többségük ilyen. Néha teljesen elkeseredek, hogy az én korosztályomból (gyakran még igazak is a 18-19 évesekre is..) nem fogok találni senkit... :/:(

És lehet rossz helyen keresgélek, de a az aranyos fiúknak már van barátnőjük..

16/L

2013. szept. 22. 10:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok de engem sem a melle érdekel.Hanem a segge.
2013. szept. 22. 10:27
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

1. Jajj xDDDDDD

Amúgy szerintem ez emberfüggő. Persze, az ilyen fiúk fordulnak elő gyakrabban.

Egyébként az aranyosak is szeretik a nagy melleket meg a jó segget, de őket nem kizárólag az érdekli, hanem más IS.

2013. szept. 22. 10:29
 3/21 ameoland ***** válasza:
100%

mély érzésű, filozofikus, komoly,jó beszélgetőpartner vagyok. mindezek mellett egy felszínes, bohókás bohóc is.

én szerintem.. ha csak az egyik vagy csak a másik véglet lennék,az végtelenül unalmas lenne. és ebből a példából is adódik, hogy sokszor egy emberben több van,mint amit mutat.

2013. szept. 22. 10:29
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok

Amúgy engem sem ezek érdeklnek.

2013. szept. 22. 10:30
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

A kérdés ellenpárja:

Miért csak az számít a legtöbb lánynak hogy milyen jóképű és menő a fiú?

17/F

2013. szept. 22. 10:33
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz helyen keresgéled őket, egy jóképű, menő 16éves pasitól ne is várd el hogy kedves legyen meg hasonlók, mert ő anélkül is megkap általába bármilyen csajt mert "menő" (ami ugyebár a legfontosabb a fiatalok szemébe). Nem azt akarom mondani hogy jöjjél össze az minden csúnya pasival de ne csak ezek a "menő" fiúkat hozd fel példának mert biztos vagyok benne hogy találsz majd olyan fiút is amelyik kevésbé népszerű de aranyos, kedves és kinézetre is tetszik! (Bocsi ha nem épp érthető amit leírtam, kicsit szarul fogalmazok).
2013. szept. 22. 10:37
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért ha belegondolsz, lányoknál ugyanígy van. Korombeli csajok 80%-a, akit ismerek csak arra hajt, hogy milyen helyes, menő pasija legyen, az se érdekli, ha az a srác egy beképzelt paraszt.

Egyébként kérdésedre válaszolva: azért csinálják, mert 16 évesek, és dolgoznak a hormonok, kanosak:)

Én is megnézem a lányok fenekét, mellét, csak én nem arra hajtok. Úgyértem a többiekkel ellentétben el tudom különíteni a két dolgot, értsd úgy, hogy megnézem a lányok mellét, fenekét, de ha egy üresfejű liba akkor nem fog érdekelni, ellentétben egy normális, jófej csaj simán felkelti ÚGY az érdeklődésemet, mégha nem is néz ki olyan jól (persze ne legyen elhízott, pattanásos, igénytelen).

Tehát én simán beérem a NORMÁLIS, de átlagos csajokkal, talán mert én is átlagosan nézek ki.

16f

2013. szept. 22. 10:43
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jöhetnek még, ment a zöld pacsi!:)))

5-ösnek és 7-esnek üzenem. Valóban én is megnézem, hogy helyes-e egy pasi, de nálam pl. egyrészt a helyesség nagyon tág fogalom, másrészt ez csak a külső, a belső nagyon fontos. Ha pl. nagyon jól el tudok beszélgetni egy fiúval, akkor már szinte szerelmes vagyok.:D

2013. szept. 22. 10:48
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
jah nektek meg csak a kulso szamit aztan kesobb a penz is. csak ti meg lelket se noveszetek kesobb es keresitek a modjat h kell kihasznalni a szerensetlen ferfit. aztan gyereket csinaltok nekunk es ezzel probaljatok a penzunket magatohoz lancolni. de presze sokunknak van esze es kidob titeket aztan kerestek vmi ojat akivel mar nem eritek be de jobb az ehhallnal ugyebar. hanyinger.
2013. szept. 22. 10:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
9-es: micsoda összeesküvés elmélet! Jó nagy f*-szságot írtál.
2013. szept. 22. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!