Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nem elszomorító, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem elszomorító, hogy manapság azoknak a fiúknak, akik nem néznek ki hű, de jó pasiként, azoknak még a csúnyácska lányokért is élet-halál harcot kell vívniuk sokszor?

Figyelt kérdés
Legalábbis én alacsony, csúnya fiúként ezt tapasztalom.
2013. máj. 23. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kitti ma már sírt is emiatt.
2013. máj. 23. 19:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Jajj ennyire azért ne legyél már drámai. Okosan kell ismerkedni, értelmes emberekkel, nem pedig kiakadni ilyeneken. Annyi nő van a világon, fölösleges általánosítani.
2013. máj. 23. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez a mai szülők sok sok egészségtelen ételének a terméke.Visszamaradottabbak a gyerekek. Csontosak túl vékonyak, idétlen fej, Justine biber szülöttek, meg zavart agyúak...régen mikor reggel volt a kupica pálinka meg a 2 szelet szalonna azt usgyi a földekre dolgozni, na akkor kemény legényke születtek.
2013. máj. 23. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért nem elszomorító, hogy azokhoz a lányokhoz, akik nem épp csúnyák, senki nem mer odamenni, mert azt hiszik az összes OLYAN?

ugyeugye? az általánosítás.... -.-

2013. máj. 23. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
De ha most kérdező te is jössz az "El kéne menni egy prostihoz" szöveggel akkor azonnal jelentem a kérdésedet mivel komolyan az az érzésem hogy az ilyen kérdéseket egy és ugyanaz az emberke írja...
2013. máj. 23. 19:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Igazából, én lassan pont hogy az átlagos, vagy kicsit csúnyácskább lányokat látom a legjobban elszállva maguktól. Valamennyire igaz hogy a szép csajokhoz néha már odamenni sem mernek, míg csomó csaj ismerősöm aki nem épp szép arról mesél hogy bulikban hányan smárolnak vele, meg mennyi "hódolója" van, meg interneten keresztül is örül hogy mindenki nyáladzik egy kis dugás reményében. És így ezektől eléggé el tud szállni az egójuk.

Meg alapból néha a csúnyább emberek mindenáron "szépet" akarnak maguk mellé, ami egyféle önbizalom növelő is kb.

2013. máj. 23. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
legyél gazdag!
2013. máj. 23. 19:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Én ámr voltam prostinál, épp azért, mert ráébredtam, hogy mennyirea külső és a vagyon számít a csajoknak.
2013. máj. 23. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a prostikról beszélsz, akk a mondat végére is azt írd,ne csajokat, elvégre így hívják azokat a "nőket" akik csak a pénzre hajtanak. Ha valaki ilyen véleménnyel van a nőkről, az ne csodálkozzon, hogy nem talál magának senkit. Az az elszomorító, hogy te csak a külső alapján tudod megítélni a nőket. Ha nem csak egy szexpartnerre vágy, hanem egy komoly kapcsolatra, lelki társra, akk mindkettőtök számára a belső az elsődleges szempont és akk neked is erre kéne gyúrnod.
2013. máj. 23. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:

1. Hagyd abba a rinyálást. Idegeshit!

2. Ha jóképű nem lehet, de stílusos még igen.

3. Gratula, hogy nem bírtad ki és elmentél egy prostihoz. Tényleg, korunk hőse vagy, az erkölcs mintapéldája. Még is mit képzeltél, hogy itt téged pajzsra emelünk, és kiabáljuk, hogy de jó elmentél egy prostival.

Majd mi lesz ha ne adj isten családod lesz és a fiad megkérdezi hogy vesztetted el, mit mondasz neki? Ezeken gondolkodj már el...

2013. máj. 23. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!